Nu a avut mai că nicio pauză în ultimii 20 de ani de când cântă, de aceea ultimele 2 luni de sarcină și altele 3 luni după venirea Ellei au fost lipsite de premiere muzicale, în cariera Andreei Bălan. Astăzi, interpreta a lansat în sfârșit o nouă piesă cu videoclip. Și de această dată a fost inspirată de trecutul său dureros! „Mergem înainte indiferent de greutăți”, spune artista, despre noua producție.

Despre noua piesă cu videoclip prin care Andreea debutează în 2017, vedeta a povestit într-o conferință live pe Facebook, în timp ce fetița ei își făcea somnul de după-amiază:

„Un artist trebuie să spună în muzică ceea ce simte. Unii își scriu piesele, dar alții le cumpără. Dar asta nu înseamnă că ajungi la inimile oamenilor. Dacă roagă compozitorii să scrie despre viața lor, piesele acelea ajung mult mai repede în sufletele oamenilor.

andreea balanDacă sunt fericită acum, nu înseamnă că voi cânta în viitor doar piese vesele. Oamenii vor ști că vorbesc pe bune și nu din cărți. Sunt definită de lecțiile pe care le-am învățat din trecutul dureros. Trecutul nu se uită, dragii mei. Dacă îți înveți lecțiile, el te ajută să devii un om împlinit.

Sens Unic este o piesă frumoasă, semnată de KAZIBO, scrisă în special pentru mine și inspirată din viața mea, din lucruri care mi s-au întâmplat.

Piesa are și un clip filmat în SUA, în apropiere de Los Angeles, un loc foarte pustiu și dramatic. Am filmat cam 20 de ore cu un model din SUA, într-o căldură infernală de peste 30 de grade. Însărcinată fiind cu Ella, a fost foarte greu.

Este un proiect la care s-a muncit foarte mult. Sper să vă intre în suflete și să vă vindece. Cel mai important e cum primim loviturile și dansăm în ploaie. În viață, mergem înainte indiferent de ce se întâmplă, ca să ne găsim fericirea. Despre asta este piesa!”

andreea balan

Foto: captură video

Distribuie articolul: