A scăpat geamantanul peste piciorul tău și nici măcar nu îți pasă cine e idiotul care a făcut asta – ți-i teamă să nu apară o vânătaie sau să nu-ți fi rupt ciorapii. Dar ridici privirea și-l vezi. Cârlionți blonzi și cu ochii albaștri-albaștri. Și vinovați. Imediat ai uitat că îți plac bruneții și fără să vrei îți apare un zâmbet prostesc până la urechi. Te întreabă într-o engleză cu accent scoțian – te doare? Tu stai perplexă, atunci el îți ia valiza și vă îndreptați spre check-in. Vă luați bilete cu scaunele alături. În aproape două ore până la Viena ți-a povestit ce a făcut săptămâna aceasta la Chișinău, ce a făcut timp de trei ani în Glasgow, când era la facultate și ți-a mai spus că merge la Varșovia. Tu, frapată, îi spui că săptămâna trecută te-ai întors de acolo.

Ați vorbit de toate, iar în tot acest timp el ți-a ținut mâna prizonieră în palmele lui calde și moi. Tu doar zâmbești și îl lași să-ți mângâie mâna mai departe. La un moment dat simți cum te furnică de-a lungul coloanei, iar el observă. Atunci mâna îi alunecă între coapsele tale și încearcă să te astâmpere… dar mișcările circulare te înnebunesc și mai mult. Îi strivești degetele între picioarele tale, iar capul ți-l lași pe umărul lui. Ați stat așa câteva minute.

Avionul a aterizat și voi ați sărit ca arși. V-ați apucat de mână, alergați și râdeți ca doi nebuni. Acel sfert de oră cât s-a făcut verificarea v-a părut o veșnicie. Mergeți la toaleta pentru bărbați și vă închideți în cabină. Ce bine că ți-ai luat rochie!Tot sângele ți s-a urcat în cap, iar ochii îți devin tulburi și se închid. Îi simți venele încordate în tine și rămâi în starea aceasta până când în cabina de alături cineva a tras apa. Speriată îl privești în ochi, ai doar trei secunde să-ți tragi sufletul.Te uiți pierdută la ceasul de pe mâna lui și-ți dai seama că mai ai zece minute până te mai poți îmbarca spre Geneva. Îl împingi ușor, îți aranjezi rochia și o rupi la fugă. Ai reușit!

Urci în avion și nu-ți mai amintești cum ai aterizat, cum ai găsit hotelul, cum ai ajuns în pat. Dimineața, ieși la balcon: ziua e senină, iar în depărtări se zărește Mont Blancul. Sorbi liniștită din ceaiul de mentă, iar ciocolata elvețiană ți se topește pe limbă.