Casa de pariuri online 1xBet vine în întâmpinarea pariorilor cu o mulțime de piețe de pariere care nu au legătură cu sportul. Acest lucru vine din dorința celor de la 1xBet de a oferi și celor care nu sunt interesați de competițiile sportive șansa de a paria și a face profit cu ajutorul cunoștințelor pe care le au. „Deoarece Eurovision este un eveniment cu totul deosebit, urmărit de întreaga Europa și chiar întreaga lume după introducerea Australiei în concurs, șansele sunt foarte mari să realizați un profit considerabil dacă analizați competițiile precedente și profitați la maxim de cotele oferite de casa de pariuri 1xBet”, menționează aceștia.

Potențiali Câștigători în 2020

Cu atât de multe țări care participă și care au mereu șansa la titlu, ași putea crede că este imposibil să vorbim despre orice pronostic. „Dacă analizăm cu atenție evenimentele recente, observăm că putem identifica anumiți favoriți. Țări care au câștigat de mai multe ori în ultimii ani sau au avut o prezență constantă în Top 5. Haideți să analizăm șansele pe care diferite țări le au pentru titlu și să vedem care ar fi cele mai avantajoase pariuri online”, spun cei de la 1xBet

Ucraina să câștige

În mod tradițional, Ucraina a fost una dintre preferatele competiției. Selecția națională este urmărită cu interes de o țară întreagă. Tocmai datorită acestui nivel ridicat de interes, interpreți importanți din toată țara participă cu cântece foarte bune. 

Acest pronostic este, de asemenea, susținut de rezultate, Ucraina a ocupat de două ori primul loc. De fapt, numai Suedia are mai multe titluri în ultimii 20 de ani. În 2004, cântecul energic „Wild Dances” și dansurile specifice ale Ruslanei au cucerit publicul și au adus Ucrainei victoria pentru prima dată în istoria competiției. 12 ani mai târziu, Ucraina a luat  primul loc cu melodia dramatică „1944” interpretată de Jamala în 2016, cu un puternic mesaj și o interpretare excepțională. 

„Nu putem să nu luăm în considerare scandalul din procesul de selecție de la ediția precedentă. Dar cu toate astea, Ucraina reprezintă un concurent serios și 1xBet vă oferă o cotă excepțională de 14 pentru câștigarea Eurovisionului”, menționează cei de la site-ul de pariuri. 

Olanda Să Câștige

Olanda, câștigătoarea ediției precedente, va încerca să stabilească un record cu două trofee consecutive. Nu este un lucru deloc neobișnuit ca țara gazdă să câștige concursul, s-a întâmplat deja de 6 ori până acum deci cote de 73 pentru ca Olanda să câștige Eurovision, este una extrem de profitabilă și interesantă. „Faceți-vă un cont la 1xBet pentru a profita la maxim de această cotă!”, ne îndeamnă inițiatorii ideii.

Germania sau Marea Britanie Să Ocupe Ultimul Loc

Două țări cu un potențial extraordinar din multe puncte de vedere, dar care nu au excelat în acest concurs. „Amatorii de pariuri online pot beneficia de o cotă de 4 ca Germania să ocupe ultimul loc ținând cont că în ultimii 5 ani, Germania a luat de 2 ori locul 25 și s-au clasat de 2 ori pe ultimul loc. O altă națiune în aceeași poziție este Marea Britanie, pe lângă seria de go bet pariuri legate de Brexit, puteți să vă bucurați de o cotă de 5 pentru ca Marea Britanie să ia ultimul loc la Eurovision 2020. 

Indiferent dacă doriți să pariați pe câștigătoarea concursului sau sunteți mai degrabă interesați de bet pariuri 1xBet pe ultimul loc, aveți cele mai bune cote și linii de pariere la această casă online de pariuri!”, mai spun cei de la 1xBet.

P