Anul 2016 e unul plin de realizări frumoase pentru Anastasia Ursu alias Miss M. Frumoasa și talentata cântăreață se poate lăuda nu doar cu realizări muzicale, ci și cu un important eveniment personal: recent, a fost cerută în căsătorie, iar răspunsul a fost pe cât de scurt, pe atât de sincer: „DA”.

Încă acum 1,5 ani, o ispiteam pe Anastasia în cadrul unui interviu, despre cum ar trebui să fie și să arate bărbatul ideal pentru ea. Cântăreața ne dădea de înțeles despre cine e alesul inimii ei, însă ocazia de a-l cunoaște a venit abia în 2016. Întrebată despre ce ar trebui să posede El, artista ne-a spus:

1. Barbă;

2. Costum negru;

3. Chitară în mâini.

Pe atunci, nu știam că cel care râvnește la mâna și inima Anastasiei și posedă aceste 3 „atu-uri” este Yuri Gershman – un instrumentist de origine moscovită-evreiască, pe care interpreta l-a cunoscut în timpul aflării sale în Rusia.

Yuri o sprijină pe Anastasia în tot ce face și o bucură cu prezența sa oriunde. În timpul aflării Anastasiei la București, a fost alături de ea, după care cei doi au plecat în Israel, descoperind după asta și alte țări din Europa. În Israel, Anastasia și Yuri au muncit la filmările unui videoclip pentru piesa „Dope”, care poate fi numit un prim „copil” al lor. Au muncit singuri, iar produsul e de-a dreptul excepțional.

„Suntem un cuplu în viață și pe scenă”, a spus Anastasia, în contextul lansării acestei piese.

Fii special și arată ce simți! Anastasia Ursu a lansat un clip filmat în Israel și Republica Moldova

Artista ne-a mărturisit că a fost cerută în căsătorie vara trecută și că răspunsul a fost pozitiv. Unde mai pui că acum două zile a prins și buchetul miresei – semn că în curând își va juca nunta.

Anastasia & Yuri, primiți felictările noastre! Vă urăm casă de piatră și o nuntă ca-n povești!

Yes! I did it for the first time. I’m next! #bridesflowers #wedding #imnext #allthesinglesladies

A photo posted by Anastasia Ursu (@missmproject) on

Foto: Arhiva Personală