Ai obosit să te razi cu lama la fiecare 2-3 zile? Te-ai saturat de iritații de la lama de ras?
Ai firele sub piele deja de câțiva ani și nimic nu te ajută? Să știi că noi am găsit soluția perfectă pentru tine. Este vorba despre salonul Oohlala!

Așadar, în sezonul rece, hainele groase nu sunt motive pentru a pune pe pauză epilarea, iar în Salonul Oohlala vei găsi o echipă de profesioniști energici, care-și fac munca cu multă dragoste, bună dispoziție și cu mare grijă. Ei știu multe despre cele mai bune modalități de a îngriji pielea și vor asigura cea mai eficientă procedură. Iar atmosfera de aici e comodă și foarte plăcută.

Activitatea salonului Oohlala a fost recunoscută prin mai multe premii, ceea ce reprezintă o altă confirmare a serviciilor de înaltă calitate oferite de aceștia. OOHLALA este nu doar despre epilare. E despre respectul de sine, încredere, aspect plăcut și valori.

Și da, salonul OOhlala au deschis o nouă filială, au tăiat panglica festivă chiar în inima sectorului Râșcani al capitalei. Vor fi la fel de profesioniști, amabili și prietenoși așa cum i-ai și cunoscut, iar dacă încă nu le-ai pășit pragul, acum ai un motiv în plus să o faci. Cu siguranță vei îndrăgi noua lor locație. De acum, salonul OOHLALA e și în sectorul Râșcani.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Epilare CENTRU | RÂȘCANI (@oohlala_md)

Dacă vrei și tu să uiți de lamă, iritații și fire de păr pe sub piele și dacă îți dorești să cunoști o echipă profesionistă, atunci salonul Oohlala este potrivit pentru tine.

Oohlala este nu doar despre servicii de epilare de calitate, ci și despre instruirea profesionistă a meșterilor. În ultimii 5 ani, sute de femei au absolvit cursurile de epilare individuale sau în grup, iar multe dintre ele profesează acum în acest domeniu. Apropo, cursurile de epilare au loc săptămânal.

Salonul OOHLALA Chișinău se află pe strada Kiev 8/1.

 

Distribuie articolul: