Multe schimbări au avut loc în viața Andreei Marin în ultimul an. Fanii au acceptat cu greu și faptul că Zâna Surprizelor a renunțat la păr lung, optând pentru un bob asimetric. De câteva ori însă, Andreea Marin și-a demonstrat solidaritatea cu femeile care trec prin chimioterapie, fiind nevoite să poarte peruci. Vedeta TV se afișează deja a doua oară purtând câte o perucă splendidă.

Astăzi, de sf. Andrei pe Stil Nou, vedeta de televiziune a fost invitată în platoul emisiunii „Vorbește Lumea”, alături de Cove și Adela Popescu. Unii fani nu au recunoscut-o inițial, pentru că brusc, acea Andreea Marin cu bob asimetric avea din nou păr lung. Nu, nu și-a pus extensii de păr, ci a purtat cu mândrie o perucă by Sungate Solarium Studio.

„Ești superbă și îți stă bine cu părul lung, ești mult mai tânără!”, i-au spus fanii.

Andreea Marin a mai purtat o superbă perucă și săptămâna trecută, la o gală organizată de către o publicație pentru femei, din România.

„Port o perucă de la specialiștii în frumusețe, în semn de solidaritate cu femeile ce trec prin experiența cancerului și a pierderii podoabei capilare, dar care își recapătă zâmbetul alături de noi prin Campania zâmbetelor regăsite – Sungate, frumusețe pentru sănătate.

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: