Poveștile despre #Cummacerut ne uimesc mereu prin ingeniozitatea viitorilor miri. În premieră însă, o mireasă din 2015 ne-a povestit despre cum a fost cerută de nevastă după ce a fost „furată”. Da, da - ați citit corect: urmând tradiția de a „fura viitoarea mireasă”, un tână a pus totul la cale așa ca să o surprindă anume prin acest gest. Ce a urmat, aflați din amintirile Marianei Frunză, o fidelă cititoare care ne-a povestit istoria în detalii.

„Două iubiri umane fac una divină” – Cerere în căsătorie cu multe emoții: Eudochia și Andrei (Foto)

„Cu Aurel am făcut cunoștință pe o rețea socială. Eram într-o perioadă când îmi împărțeam timpul între serviciu și Universitate, fiind anul I la Masterat. Cam o lună i-a luat să mă convingă să ieșim la un suc. A fost o chimie la prima vedere, dragoste nebună… Era bărbatul alături de care mă simțeam în siguranță, era sigur pe sine și, chiar dacă nu îl cunoșteam atât de bine, la scurt timp putem să recunosc că merg cu el și la capătul lumii. De la început mi-a zis că nu va aștepta mai mult de jumătate de an și voi fi lui – eu însă nu am dat mare importanță la aceste cuvinte. Eram prea fericită și îndrăgostită”își amintește în preambul Mariana, eroina poveștii pe care o derulăm mai departe.

 

„Peste câteva zile făceam 6 luni de când eram împreună, iar atunci am avut parte de surpriza vieții. Aurel personal a planificat totul: inelul – la comandă, făcut special pentru mine (mi-a citit gândurile, căci așa și îmi imaginam un inel de logodnă); flori, prietenii alături și, desigur, fratele meu, care a ținut totul în taină (până și inelul, ca să nu dau de el, l-a găzduit ceva timp”. S-a întâmplat într-o zi de 14 mai, în 2015. Tim de două zile m-a mințit că mergem la frigărui, iar atunci când am urcat în mașină nu avem nicio bănuială despre ce se întâmpla. Neștiind unde va fi, am fost furată și dusă la părinții lui, unde eram așteptați de toți. Pentru prima dată făceam cunoștință cu familia lui, însă din start am fost primită cu căldură”, ne mai povestește în mesaj Mariana.

Soțul nu m-a cerut în căsătorie dar totuși am spus „DA” – el m-a furat, precum e obiceiul la ei, se fură! 

„În fața tuturor m-a întrebat „Dacă vreau să fiu soția lui?” – eram atât de inundată de emoții, că nici voce nu aveam… Inima îmi sărea de fericire, iar picioarele nici nu mai puteau să mă țină. A fost un „DA” ferm, pe care nu-l regret nici acum. A fost prima oară când m-a făcut să plâng, însă aceste lacrimi au fost pline de fericire. Acum vă scriu, însă simt din nou acele sentimente atât de plăcute”, ne-a mai mărturisit eroina poveștii #Cummacerut.

 

„Povestea noastră a continuat cu pași grăbiți și încrezuți. Până în noiembrie am reușit să organizăm și prima sărbătoare a familiei noastre – Nunta – o seara atât de frumoasă, ce a trecut atât de repede, că nici nu am observat cum s-a făcut dimineața. Acum suntem o familie împlinită, sunt o mamă și soție fericită, deoarece mă înconjoară doi bărbați pe care îi iubesc la nebunie”, a conchis Mariana Frunza.

 

Mesajul Marianei, către soțul ei, cu Ocazia Zilei Îndrădostiților, în luna dragostei:

„Un “Te iubesc” ar fi insuficient, cuvintele sunt de prisos față de ceea ce simt, pentru că nu e nevoie de o zi din an pentru a-ți spune și demonstra asta. Te-am iubit ieri și azi, iar miine te voi iubi mai mult. Alături de tine, Ziua Îndrăgostiților e în fiecare zi, iar zâmbetul și sărutul tău e cel mai mare cadou, asemeni unui drog al fericirii, de care nu mă pot sătura…”

Foto: Arhivă personală

Așteptăm povestea ta despre #Cummacerut la EA@interakt.md.