În premieră pentru Republica Moldova, în special pentru cele mai înrăite fashioniste şi cei care vor să cunoască cum să-şi creeze stilul personal, Ylianna Danko alături de o echipă de parteneri, deschide un nou proiect, clubul de modă “Ylianna Kosînzeana”. Un plan îndrăzneţ dedicat modei, frumuseţii şi stilului vestimentar. Ylianna Danko este un tînăr designer licenţiat, care s-a lansat în premieră acum doi ani cu colecţia “Perfect Women” în cadrul concursului tinerilor talente”Art Podium” 2010. De atunci a început cariera sa în sfera modei, implicânduse în proiecte noi şi colaborări de succes, în calitate de designer, fashion stylist & creator de imagine. Cum ar fi proiecte de talie internaţională”Miss Planet Beach 2011″, desfăşurat în SUA, New Orleans, “Fabrica de staruri III”, ediţie internaţională şi agenţia italiană de modeling Fashion Academy “World Model Book”. Paralel activează ca expert de modă şi stil pentru trei reviste autohtone. Acumulând experienţă în domeniu, fashion stilista Ylianna Danko a hotărât să-şi împărtăşească cunoştinţele şi experienţele personale.

Ce ne diferenţiază de alte proiecte?! Aici toţi invitaţii au posibilitatea să cumpere pe loc toate articole prezentate în timpul defilărilor de modă sau expoziţiile de bijuterii la un preţ ofertă. Să adreseze întrebări direct creatorilor de modă sau designerilor bijutieri prezenţi la eveniment.Totodată puteţi adresa întrebări la care să primiţi răspunsuri şi sfaturi concrete. Vom alege subiecte interesante pentru publicul din sală, discuţii interactive şi teme universale atît pentru femei cât şi pentru bărbaţi.
În cadrul clubul de modă şi stil „Ylianna Kosînzeana” veţi avea parte de prezentari de modă, atît a designerilor moldoveni, cît şi a brandurilor străine.Noutăţi din sfera modei, analize ale tendinţelor actuale şi sfaturi cum le adaptăm în viaţa cotidiană, recomandări din partea stiliştilor şi designerilor gazdă, prezentări şi târguri de bijuteri, master-class, invitaţi speciali din showbiz şi lumea modei, atît din ţară cît şi de peste hotare. Cadouri, distracţii şi surprize.
Evenimentul se va desfăşura o dată pe lună, fiecare prezentare având o temă de discuţie stabilită din timp, cum ar fi: cum alegi corect lenjeria de corp în dependenţă de configuraţia corpului, reguli de dress-code pentru evenimente festive ş.a.

Vă invităm la deschiderea clubul de modă “Ylianna Kosînzeana” din 5 septembrie, ora 18:00, în localul „Moldcell Cafe”, str. Tighina 55. La deschidere avem invitaţi speciali din showbiz-ul autohton şi România, precum şi prezentarea de modă a unui dintre cele mai populare şi stilate branduri româneşti„Pink Casual”,o prezentare de pantofi hand-made, semnate de “Irka Shoes”, discuţii şi analize ale tendinţelor 2012/2013 propuse de cele mai mari case de moda, colecţii prezentate la „Săptămîna modei” din Milano. Master-class cum faci pe etape un machiaj lejer de seară, cadouri şi surprize din partea partenerilor.

Pentru deschidere avem un preţ promoţional de 200 lei, cu o reducere de 30%. Biletele pot fi găsite la „Moldcell Cafe”, str. Tighina 55 sau în magazinul „Pro Fashion” din centrul comercial „Grand-Hall” et.2 but. 207. Biletele le puteţi găsi în vînzare de luni pînă vineri de la orele 11:00 pîna la 17:00. Dacă vrei să fii prezentă la deschiderea celui mai stilat eveniment al anului, grăbeşte-te, avem locuri şi bilete limitate. Te aşteptăm!

Distribuie articolul: