În premieră, după o absență de mai bine de 15 ani, cunoscutul actor, Gheorghe Grâu, revine pe marele ecrane în scurt metrajul “În cosmos”.
“În cosmos” este o poveste despre doi oameni așezați pe aceeași bancă în parc. Provocați de mesajul unui panou publicitar amplasat exact în fața lor, personajele, pornesc o discuție contradictorie din care descoperă că ambii au aceeași profesie și respectiv idealuri neâmpline asemănătoare.

“Filmul este un manifest artistic față de societatea din RM, îndeosebi a societății artistice. Artiștii moldoveni ar trebuie să renunțe la lamentări și la jalea de sine și ar trebui să fie mai activi și mai receptivi la problemele societății”, spune producătorul filmului, Victor Ciobanu.

“Pentru aceste roluri, am ales intenționat actori din generații diferite. Gheorghe Grâu, care este unul dintre cei mai cunoscuți și mai talentați actori de film, bărbatul care a cucerit inimile femeielor sovietice, un sex simbol al anilor 80 și Sergiu Voloc, un actor tânăr, în ultimii 10 ani, poate cel mai solicitat actor de film. Asemănarea lor este situația lor socială care uneori este sub limita existenței”, adaugă Victor Ciobanu.

Lansarea va fi la ora 12.00, la Cinematograful Odeon. 
Pentru detalii contactați-l pe autorul şi producătorul proiectului, Victor Ciobanu la numărul de telefon: 060590505

 

Distribuie articolul: