Marine Alex Minsky nu este deloc timid în fața camerelor de fotografiat. În ciuda faptului că i-a fost mutilat un picior, acesta se simte în largul său la toate ședințele foto la care este invitat. Și de ce ar fi timid dacă are un corp de invidiat? De fapt și tatuajele-i sunt la fel. 

Fostul militar afgan, Alex Minsky acum este mândru de succesele sale, deși după tragedia de care a avut parte, nu prea avea cu ce se mândri, cel puțin așa declară modelul. „La 18 ani am fost înrolat în armată. La 20 de ani am avut nenorocul să dau peste o mină care mi-a „înjumătățit” piciorul. La 21 am demisionat.” 

minsky

„Aproape ca fiecare ființă umană, am trecut printr-o depresie, m-am apucat de „capul” alcoolului și alcoolul de capul meu. Nu doream să mai trăiesc, vroiam să dispar, să fug, să fac ceva doar să nu mai fiu văzut de nimeni. Dar, într-o zi m-am luat în mâni și am renunțat la alcool, zi în care viața mea s-a schimbat la 180 de grade, chiar în acea zi am devenit model,” mai declară Alex.

„Nu pretind la nimic. Eu pur și simplu vin la locul meu de muncă și îmi văd de job-ul meu, îi las pe alții să facă bani mari din asta, care o fac mai bine decât mine”, mai declară Minsky. 

Sursa: stop-kadr.net

Distribuie articolul: