Nu au ales nici Bali și nici Republica Dominicană. Frumoasa familie a fashion bloggeriței Ana Ciorici se află, începând cu acest weekend, tocmai la capătul pământului. Soții au ales o destinație mai puțin abordată de către moldoveni, tocmai din Africa Răsăriteană.

+33 de grade Celsius – atâta măsoară termometrele în Mauritius – actuala destinație de vacanță a familiei Ciorici. Ana și Pavel și-au asumat o adevărată aventură, alegând să zboare la mii de km distanță de casă împreună cu ambii copii.

Off we go again ✈️

A post shared by Ana Ciorici (@anaciorici) on

Mauritius i-a întâmpinat pe cei 4 cu ceea ce are mai frumos: o vegetație deosebită, un relief rupt din basme și niște plaje fantastice.Țara insulară se laudă cu un relief de origine vulcanică și țărmuri bogat în recife de corali.

Deși în Moldova încă se mai poartă haine călduroase, îmbrăcămintea de vară este pur și simplu indispensabilă în Mauritius, unde predomină clima tropicală. Spre această țară, cei mai mulți turiști vin din Franța, Republica Africa de Sud, Marea Britanie și Germania. O atracție deosebită a oaspeților este oportunitatea de a face snorkeling – o activitate sportivă de scufundare/înot la suprafața apei.

He loves this warm water so much!!! #mairitius

A post shared by Ana Ciorici (@anaciorici) on

Admirați și voi câteva imagini din vacanța familiei care a avut grijă să ia cu sine și o dronă.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: