Recent, revista InStyle a mers în vizită la marele creator de modă Roberto Cavalli. Acesta a fost o gazdă minunată, pe lângă faptul că și-a servit oaspeții cu dulciuri și ceai, a mai spus și câteva istorii din viața sa. Dar instyle-rii nu au stat mult pe gânduri și s-au delectat cu interiorul luxos al casei. Vezi mai jos cum arată acesta.

Roberto Cavalli locuiește într-o superbă vilă din Florența, de aproape 35 de ani. Dar abia recent a decis să-și facă publică „averea”. Casa a fost decorată, de-a lungul timpului, cu multe tablouri, adevarate opere de artă, țesături, sculpturi și multe alte obiecte de preț. Însă foarte multe s-au schimbat. Iată cum artată în prezent:

Grădina
Roberto și Eva Cavalli în grădină, înconjurați de nepoții lor. „Sâmbătă mea le aparține lor”, spune Roberto. „Ador să mă joc cu ei.”

Curtea
Curtea oferă o priveliște uluitoare spre dealurilor florentine, presărate cu chiparoși.

Intrarea
Oaspeții intră în casa lui Cavalli, printr-o curte centrală și câteva uși arcuite, din lemn.

Piscină
O piscină interioară încălzită bine de o baie cu jacuzzi, se află alături de o cameră mare acoperită cu piatră. Eva a plasat vara trecută o oglindă încadrată pe un perete din interiorul acestei piscine, pentru că ea și prietenele ei au decis să organizeze cursuri de dans acolo.

Studioul
Studioul de muncă a lui Roberto se află într-o clădire separată, este plin cu cărți de artă, fotografii cu el din întreaga lume și amintiri din călătoriile sale.

Bucătăria
Bucătăria este scăldată de soare, are o masă proiectată de sculptorul Mario Ceroli și multe alte obiecte interesante de decor.

Cameră de zi
Cea mai mare cameră de ședințe văzută vreodată; este solemnă, are podelele roz-verzui din marmură și un șemineu impunător din cărămidă. Accesorii și statui antice.

Verandă
„Am schimbat interiorul acestei camere tot timpul”, spune Eva Cavalli. Acum a optat pentru ferestre enorme, care să de-a un aspect mai luminos verănzii. „Am pus o masă aici să putem servi micul dejun”, a mai adăugat soția designerului.

Cameră de oaspeți
Și camerele de oaspeți sunt amenajate în stilul renascentist. Un pat imens cu grinzi și țesături de colecție alese de Luisa Casati.

Sursa/foto: instyle.com

Distribuie articolul: