Jennifer Lopez a prezentat lumii întregi garderoba sa enormă. Pantofi, blugi, cămeși, rochii și tot felul de accesorii au fost văzute și apreciate de cei de la revista People. Mulțumită acestora, fanii actriței și interpretei J. Lo au avut posibilitatea să facă cunoștință cu „viața din culise” a vedetei. Vezi și tu cu ce se laudă starul hollywoodian.

Jennifer Lopez este o actriță și cântăreață americană, născută pe 24 iulie 1969, în cartierul Bronx din New York.

Visa încă din copilărie să devină artistă, astfel că a început să cânte de la o vârstă fragedă. De-a lungul timpului, a jucat în multe filme. Dar succesul a fost de partea ei abia în anul 1997, când a jucat rolul binecunoscutei și regretatei Selena în filmul cu același nume. A urmat apoi încă un succes cu filmul „Anaconda” și în timp, a devenit una dintre cele mai căutate actrițe de la Hollywood.

Pe la sfârșitul anilor ’90, și-a început cariera muzicală. Un debut cu succes, în care primul album al lui Jennifer s-a întitulat „On the 6” și conținea hituri precum „If you had my love” sau „Waiting for tonight”. Pentru acest album, Jennifer a obținut discul de platină, datorită volumului de vânzări.

Probabil că din acele timpuri a început să-și „depoziteze” toată vestimentația pe care și-o cumpăra, pentru că, până acum are o garderobă fabuloasă. Acolo își păstrează toate amintirile, toate ținutele – de fapt toată viața de care este foarte mândră și cert este că, are cu ce se mândri.

În video-ul de mai sus a prezentat pantofii și blugii pe care i-a purtat în timpul filmului „The boy next door” pentru că această peliculă a avut un buget mic și a trebuit să apeleze la garderoba sa, ceea ce nu a fost o problemă, având în vedere mormanele de blugi, maiouri și cămăși pe care le are.

Garderoba actriței este și un studio în care are loc „transformarea Jennifer Lopez” dintr-o casnică minunată, într-o divă excepțională. 

A mai demonstrat și un palton cu o vechime de aproximativ 20 de ani la care ține enorm și pe care îl îmbracă de fiecare dată când are ocazia, chiar de este vechi și nu mai pare a fi la modă

De asemenea, a mai amintit și de o jachetă marca Elizabeth and James, pe care o îmbracă pentru a se asămui personajului din pelicula sus amintită în care este profesoară.

Pe final, o rochie Versace în nuanțe de verde, albastru și galben s-a cerut demonstrată, despre care a spus că nu ar putea s-o îmbrace la moment, deoarece are un decolteu prea „adânc”.

Sursa foto: huffingtonpost.commovies.ndtv.com

Distribuie articolul: