Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă va organiza cel de-al 21-lea târg de locuri de muncă online în perioada 22-28 mai, transmite Moldpres.

Agenția invită angajatorii din toată țara care caută personal să participe la târg, unde vor avea ocazia să selecteze personalul potrivit. La eveniment sunt invitați toți angajatorii care au posturi vacante, inclusiv agenții economici care oferă de lucru pentru cetățenii Ucrainei.

Evenimentul se va desfășura sub formă electronică a unui târg tradițional de locuri de muncă, care poate fi accesat la adresa: www.e-angajare.md Toți cetățenii care își caută de lucru, inclusiv cetățenii Ucrainei care au nevoie de un job în țara noastră. Pentru a aplica pentru un loc de muncă, persoanele interesate trebuie să acceseze platforma www.e-angajare.md, unde pot vizualiza și găsi un loc de muncă potrivit, utilizând motorul de căutare „Locuri vacante” / „Vacante” sau „Companii” . Candidații își pot încărca și trimite CV-ul angajatorilor făcând clic pe butonul APLICĂ, după care vor fi contactați. Pentru mai multe informații despre participarea la târg, vă rugăm să contactați subdiviziunile teritoriale ale AEN: (https://anofm.md/ro/subdiviziuni) sau call center-ul AEN: 0 8000 1000 (luni-vineri, 8.00-17.00). ).