I-a plăcut mereu fotografia, însă atunci când au apărut pozele digitale, a rămas plăcut surprinsă de calitatea lor. La 15 ani și-a luat prima cameră foto, iar de atunci niciun colțișor sau personaj care o impresiona nu rămânea neimortalizat. Odată cu apariția primului copil în viața ei, Catherine Bunescu Pâslari și-a spus că anume ei trebuie să devină vedetele fotografiilor sale. Spuneți că nu-i așa?!

catinca BunescuImaginile de familie o emoționează și o inspiră în același timp, iată de ce probabil anume ele sunt cele care reușesc să transmită emoții chiar și dincolo de imaginea statică.

„De fiecare data când îi țin în brațe sau mă aflu în preajma lor, simt cum am fluturi în stomac. Primesc de la ei doar emoții pozitive”, ne-a declarat Catherine.

Fiecare moment surprins în poze de tânăra fotografă redă un mesaj de dragoste, de fericire și de gingășie. Nici nu are cum fi altfel, atâta timp cât personajele ei sunt ființe de doar câteva zile.

„La fiecare ședință foto mă strădui să fac pozele în așa fel ca părinții, uitându-se și peste ani la ele, să simtă emoțiile pe care le-au trăit atunci. Fotografia știe să păstreze această căldură, iar copilașii, atât de micuți și plăpânzi sunt foarte puțin timp – prin poze păstrăm vie amintirea despre primele luni de viață”, ne mai spune fotografa.

Deși s-a înarmat deja cu o duzină de recuzită pentru cei mici, ideile curg gârlă, iar Catinca Newborn Photography are imaginație cât pentru multe alte imagini de dragoste și armonie.

Catherine Bunescu

„Aș vrea să mă specializez și mai mult în acest domeniu. Este domeniul care îmi aduce satisfacție și pe care îl fac cu mult drag. Nu este doar pentru creșterea mea profesională, cât în primul rând pentru viitorii mei clienți – fiecare special și deosebit în felul său”, ne-a mai spus Catinca.

E simplu să crezi că un copil de câteva zile pozează exact așa cum îl pui. Pentru unele ședințe foto e nevoie de foarte multă răbdare. Catherine ne povestește de ce are nevoie un bebeluș nou-născut ca să aibă parte în final de fotografii frumoase și reușite.

„Cu maturii la sigur este ușor să lucrezi, ei te ascultă și îndeplinesc ceea ce le spui, însă cu copiii de 1-3 ani este un pic mai dificil. E nevoie de foarte multă răbdare și voie bună pentru ca să ducem totul la bun sfârșit. Întotdeauna mă strădui să încep o ședință foto cu bună dispoziție – așa la sigur degajăm atmosfera, dar și eroii pozelor.

catherina Bunescu

Ședințele foto cu pitici sunt și mai dificile. Dispoziția micului rege sau regină, de numai câteva zile, are o mare importanță. Fotograful este pentru bebeluș o persoană absolut nouă și studioul la fel un loc nou – așa că misiunea noastră principală este să le redam tot confortul acestor clienți foarte importanți”, spune cu zâmbet Catinca.

Timpul își lasă amprenta asupra calității, iar creativitatea crește cu fiecare ședință foto, cu fiecare mic personaj care o animează… chiar dacă doarme. Catinca tinde să fie tot mai bună cu fiecare ședință și știe sigur: fotografia este o muncă migăloasă, care necesită multă răbdare.

catinca bunescu

„Este o profesie frumoasă, unde fotograful este propriul său șef și numai datorită muncii continue și practicii zilnice ajungi sus, printre cei mai buni. Din țara noastră, în domeniul fotografiei pentru nou-născuți, pe primul loc pentru mine este Aleona Nikanorova. Este specialistul care, chiar dacă m-ar critica, i-aș fi foarte recunoscătoare. Va fi un imbold să fac totul mai bine. O admir cu câte dragostea lucrează cu cei mici – este o profesionistă.”

Emilia1

Catherine Bunescu Pâslari are deja un portofoliu bogat, însă nu și o fotografie care să îi placă în mod deosebit. la toate ține foarte mult, anume pentru că fiecare a ajutat-o să crească profesional.

„Sunt abia la început de cale, vreau să mai adun experiență și vreau foarte mult ca pozele mele să ajungă undeva departe. Este greu să capeți încrederea oamenilor, iar eu anume asta îmi doresc – ca părinții să îmi poată încredința micile lor comori fără vreo grijă. Voi depune mult efort să învăț lucruri noi și să fac lucrări din ce în ce mai bune și doar cu ajutorul vostru și încrederea voastră în mine, voi realiza ceea ce îmi doresc”, ne-a mărturisit cu încredere Catinca.

Foto: Catinca Newborn Photography