Interpretul Alexandru Manciu și soția sa, Olga, așteaptă apariția gemenilor într-a doua jumătate a lunii iulie. Tânăra mămică se declară pregătită atât fizic, cât și moral pentru apariția celor 2 băieței. Alexandru e și el la fel de mândru şi fericit.
„Sunt pregătită 100%, atât fizic, cât și moral și spiritual de venirea micuților. Pătuțul, căruciorul, la fel ca și multe hăinuțe frumoase își așteaptă rândul. Mi-am dorit un băiețel și o fetiță, pentru a-i împăca pe toți. Însă acum consider că cel mai important lucru este ca băiețeii se fie sănătoși și voioși. Băieții vor purta nume simple, românești”, a spus Olga.

Cei 2 părinți au optat pentru lucruri făcute de mână pentru gemeni, motiv pentru care patul picilor a fost confecționat de viitorul tătic. Deși trăiește multe experiențe noi, tânăra soție a interpretului se arată foarte împlinită în această perioadă.

„Sandu este cel mai mare sprijin pentru mine. El mă susține mereu, mă ajută de fiecare dată când este nevoie și ma înțelege foarte bine. Ca orice femeie însărcinată mă simt foarte fericită, lucru valabil pentru toată perioadele de sarcină de până acum. Nu pot fi exprimate prin cuvinte acele emoții și sentimente pe care le trăiești. Doar fiind însărcinată poți înțelege cu adevărat toate trăirile acestei perioade. Cel mai important lucru pentru o femeie gravidă este să înțeleagă că totul ce se va petrece cu ea, mai apoi, se va răsfrânge asupra copilului. Din acest motiv, cred că fiecare lucru este important”, a adăugat ea.

Cuplul Manciu a aflat vestea cea mare anul trecut, după revenirea din călătoria prin Europa de la finele anului 2011. Cei doi și-au unit destinele în luna septembrie a anului trecut.

Distribuie articolul: