Una dintre frumoasele ii semnate de către designerul basarabean Valentina Vidrașcu a atras sute de priviri, astăzi, pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes. Ia a fost afișată de către ex-modelul român Mădălina Ghenea. Cum a defilat aceasta în fața camerelor foto, vedeți mai jos.

Astăzi, Mădălina a fost figura centrală a ședinței foto ce a însoțit intrarea în competiție a filmului italian Youth, din distribuția căruia fac parte Michael Caine, Rachel Weisz și Paul Dano, românca având un rol secundar.

madalina_ghenea_3_474050494

Cu această ocazie, Ghenea a purtat o superbă ie cu broderie neagră, la care a asortat o pereche de pantaloni palazzo trei sferturi și niște sandale foarte sexy.

madalina_ghenea_474050540

Fostul model de origine română a ales să-și prindă părul lejer, în stilul consacrat, însă perechea de cercei rotunzi este în plus, credem noi.

foto: La Blouse Roumaine

foto: La Blouse Roumaine

Mădălina e deja cunoscută pe Riviera Franceză, unde a făcut furori cu afișul filmului „Youth”, pe care a apărut complet dezbrăcată și cu posteriorul în prim-plan, Ghenea fiind de părere că nu e nici urmă de vulgaritate în munca ei.

foto: La Blouse Roumaine

foto: La Blouse Roumaine

Sursa: okmagazine.ro, Libertatea

Foto: Getty

Distribuie articolul: