Este o mămică fericită, mândră, dar și foarte norocoasă, cel puțin așa se autodescrie interpreta de origine columbiană - Shakira, atunci când este vorba de cei doi fii ai săi - Milan și Sasha. Recent, diva a postat o altă imagine cu micuțul său de doar două luni despre care a scris că iubește muzica la nebunie.

Din prima zi a nașterii sale, Sasha Pique Mebarak, fără să știe, a devenit o vedetă la nivel mondial. De fapt, ambii fii ai lui Gerard Pique și ai Shakirei au fost în atenția presei încă de când erau în burtica mamei.

Din noua imagine pe care Shakira a postat-o  pe platforma de Instagram, observăm că Sasha adoră „instumentele muzicale”. Micuțul se distrează cu o jucărie muzicală, pe care părinții i-au pus-o la dispoziție. Jucăria se anexează la pătuț, iar atunci când copilul dă din picioare, aceasta emite sunete muzicale sau chiar melodii.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

„Sasha își antrenează primii pași pe un pian, special creat pentru dezvoltarea timpurie a copiilor. Îi place!” – a scris Shakira în josul imaginii.

Recent, Shakira a mai postat o fotografie prin intermediul căreia și-a felicitat soțul cu ocazia Zilei Internaționale a Taților. Imaginea a adunat peste 300 de mii de aprecieri și aproape 10 mii de comentarii.

Sasha și Gerard Pique

De tal palo… tal astilla/Așa tată… așa fiu! Felicitări de Ziua Taților!

Frumoasă familia acestor vedete. Iar din imagini observăm că, pe cât de frumoasă, pe-atât de fericită este. Așteptăm și alte ghidușii de la cei doi micuți „Pique”, pentru că sunt foarte drăguți și ingenioși.

Distribuie articolul: