După ce Țara Lalelelor a fost gazda evenimentului de promovare a ESC „Eurovision in Concert”, i-a venit și rândul orașului Tel Aviv! Acesta a găzduit, ieri seară, tradiționalul eveniment „Israel Calling”, în cadrul căruia a evoluat și Lidia Isac. Cât de bine s-a descurcat reprezentanta țării noastre, dar și ce ținute a purtat, vedeți mai jos.

Reprezentanți din 20 țări înscrise la Eurovision au evoluat, ieri seară, în cadrul concertului de promovare a Eurovisionului „Israel Calling”. Evenimentul în sine se extinde pe durata a 3 zile, iar afară de spectacolul de ieri, oaspeții au avut parte, luni și astăzi, de o gală Red Carpet, excursii și alte surprize pregătite de către organizatori.

Lidia Isac – cântăreața aleasă să ne reprezinte țara la Eurovision în acest an, a fost extrem de încântată să ne anunțe încă de luni că a ajuns cu bine la Tel Aviv. Natura de acolo a încântat-o de-a binelea!

we

Ieri, cu ocazia Zilei internaționale a Cosmonauticii, toți cei 20 de concurenți au plantat câte un copăcel în pădurea președintelui din Israel:

12983229_1106647232690747_5467370860434870609_o

Înainte de spectacolul de aseară însă, Lidia a defilat pe covoarele roșii de la „Israel Calling”. Cu această ocazie, cântăreața a luat cu sine o ținută by Evgheni Hudorojcov – partener al selecției naționale ESC:

La concertul propriu-zis, Lidia a apărut pe scenă în aceeași ținută, în care a cântat și la Amsterdam – creație semnată de brandul autohton Raquette. Nu în zadar bloggerii au inclus-o pe basarabeancă în top-ul preliminar al celor mai frumoase concurente din acest an!

Alături de alți participanți:

Foto: Facebook, Instagram

Distribuie articolul: