Venirea pe lume a unu copil îi schimbă viața nu doar unei mame, ci în egală măsură și tatălui. Un exemplu perfect este boxerul ucrainean Wladimir Klitschko. De aproape 5 luni, acesta are grijă ca de ochii din cap de o fetiță pe nume Kaya Evdokia, care s-a născut din relația ucraineanului cu vedeta americană Hayden Panettiere. Zilele trecute, boxerul a fost surprins la plajă, în compania drăgălașă a fiicei.

Boxerul ucrainean de 39 de ani Wladimir Klitschko și-a luat fetița de 5 luni și a mers cu ea la însorita plajă Miami Beach, din Florida. Kaya Evdokia a fost scăldată în apa sărată de mare în premieră, însă a trecut prin această experiență fără ca să plângă ori să facă isterie.

foto: INPFphoto.com

foto: INPFphoto.com

Ținând cont de faptul că în aceste zile, la Miami se înregistrează aproape 30 de grade Celsius, sportivului nu i-a fost frică de faptul că micuța ar fi putut răci. De altfel, nici n-a scufundat-o în apa mării.

 Wladimir Klitschko și Kaya

Fetița a fost surprinsă la plajă luni, în timp ce mama acesteia, Hayden Panettiere, participa la filmările pentru showul Nashville, tocmai la New York. Rămas să îngriijească de copil de unul singur, Wladimir Klitschko nu s-a pierdut cu firea, ci din contra, și-a demonstrat grija și responasbilitatea față de angajament.

Wladimir Klitschko și Kaya

Campionul mondial la box devine extrem de emoționat atunci când vine vorba de Kaya. Boxerul și-a ținut în brațe fetița în timpul aflării în mare, protejând-o de valuri cu brațele sale puternice. Sportivul a declarat în repetate rânduri că acest copil i-a schimbat viața în totalitate.

 Wladimir Klitschko și Kaya

„Kaya mi-a schimbat viața complet. Sunt fericit că a apărut în viața mea și a lui Hayden, care este cea mai bună mamă din câte mi-aș fi imaginat. E uimitor cum un copil îi conectează pe doi adulți până la sfârșitul zilelor, indiferent de orice. Kaya, fiica noastră, ne-a legat pentru totdeauna și acesta este cel mai important lucru. Orice s-ar apropia, poate fi replanificat, dar legătura cu copilul este mai bună decât orice căsătorie!”, spunea sportivul recent, pentru presa americană.

foto: INFphoto.com

foto: INFphoto.com

În timp ce Wladimir îi făcea cunoștință Kayei cu marea, mama copilului făcea declarații despre maternitate în cadrul show-ului televizat menționat mai sus. „Atâta timp cât copiii sunt fericiți și sănătoși și totul e bine, viața devine fabuloasă. Acum, avem alte priorități în viață. Atunci când auzim că fetița este sănătoasă, pur și simplu nu ne mai pasă de nimic”, a spus Hayden Panettiere.

În ciuda așteptărilor, cei doi părinți sunt doar logodiți.

Hayden Panettiere