Marina Țurcan este eroina următorului material venit pe adresa redacției noastre în Campania #Cummacerut. Pe vapor, la mal de mare... mai rar asemenea romantici. Totul s-a întâmplat în August. De ce, aflați mai jos.

Vă lăsăm și piesa mai jos, iar povestirea Marinei e plină de mult romantism 😉

„Cu această melodie a început călătoria noastră romantică spre Turcia. Eram doi îndrăgostiți care s-au născut în aceeași lună frumoasă de vară pentru a-și uni inimile anume atunci, în frumosul August. Magia șirului de evenimente armonioase mă îndemnă la visare… Era atât de plăcut să admirăm marea dezlănțuită, cu valurile ei înspumate, pe care soarele le făcea să strălucească în nuanțe diferite. Adierea ușoară a vîntului răcoritor parcă îmi destăinuia ceva, ceva ce nu voi uita toată viața.

Emoții la pătrat! Povestea de dragoste a Marianei și a lui Boris a culminat cu o cerere în căsătorie de poveste (Foto)

Odată îmbarcați la bordul vaporului era atît de frumos, încât totul îmi părea fantastic. Saltarea valurilor imense creau o atmosferă de distracție nemaipomenită, iar euforia călătoriei noastre prindea și mai multe vibrații. Totul era minunat, însă punctul culminant, romantic al vacanței abia urma. Alesul inimii mele a organizat cea mai originală cerere în căsătorie și mi-a spus cea mai așteptată declarație din viața mea: „Vreau să devii soția mea!”.

Un țel comun și sentimente dintre cele mai puternice pentru toată eternitatea – asta simțim ambii până astăzi. Pe ritmul unei melodii melancolice, visele noastre au devenit realitate. La final, în loc de mare întrebare, iubitul vieții mele mi-a întins inelul potrivit. „Îngenuchiat în fața ta, îți dăruiesc inima mea!”. Spre fericirea tuturor curioșilor care s-au adunat în jurul nostru cu cele mai furtunoase aplauze, am răspuns fericită – „DA”. Din acel moment fericit inimile noastre s-au unit.

Momentele romantice nu iau sfîrșit aici. În cea mai însemnată zi de 11 august, când jumătatea inimii mele a adăugat cel mai frumos trandafir la buchetul vieții, am depus jurământul reciproc de SOȚ și SOȚIE. Feeria a urmat la ceremonia festivă, din 29 august, chiar de ziua mea. Norocul ne-a fost alături în ziua mult așteptată, iar în prag de primăvară a anului ce a urmat am avut parte și de o lună de miere pe potrivă. Dragostea visurilor noastre se îndrepta spre miraculosul DUBAI… iar povestea va tot continua frumos, de August legându-ne cele mai deosebite amintiri și clipe din viața noastră.”

Așteptăm povestea Cererii tale în căsătorie pentru Campania #Cummacerut pe EA@interakt.md