Pe lângă faptul că așteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea băiețel, interpreta Shakira este și ambasadoare UNICEF. Pentru a reprezenta o cauză nobilă,vedeta a acceptat să se fotografieze împreună cu fiul și soțul său, fotbalistul spaniol Gerard Piqué. Cum arată frumoasa familie a cântăreței, dar și ce mesaj transmite gravida, vedeți mai jos.

Gerard, micuțul Milano și Shakira au participat la o ședință foto mai mult decât adorabilă. Pentru că se află în starea de așteptare și vor să împărtășească și cu alții bucuria de a fi părinți, soții au acceptat să-i ajute, prin această ședință foto, pe părinții cu copii mai puțin fericiți.

Cei doi părinți au lansat o campanie globală virtuală ‪#‎WorldBabyShower‬, îndemnându-i pe părinți să se alăture inițiativei pentru a salva cât mai multe vieți de copii. În acest mod, Shakira și soțul său îi îndeamnă pe părinți să achiziționeze câte un cadou prin care să salveze o viață sau să le ofere șanse copiilor încă nenăscuți.

Gravida de 37 de ani, care este mai mare cu 10 ani decât soțul său, a schimbat două ținute dantelate și a atras, în fotografii, atenția asupra burticii sale.

Acum, când suntem în pragul de a întâmpina venirea pe lume a celui de-al doilea copil al nostru, dorim să-i ajutăm și pe alți copii, care trăiesc în condiții de sărăcie extremă, să obțină resurse pentru a supraviețui. Am realizat propria noastră campanie caritabilă. Cumpără un cadou și salvează o viață de copil”, spun cei doi părinți, în campania organizată sub umbrela UNICEF.

Banii care vor fi colectați în această campanie vor ajunge, prin această organizație, la copiii grav bolnavi, părinții cărora nu posedă resurse financiare pentru a-i trata.

De asemenea, dorim ca și alți părinți să se simtă obligați să facă acest lucru. Odată cu explozia din Social Media, celebritățile nu sunt singurele care pot ajuta, prin platformele virtuale, la mobilizarea în masă a publicului”, mai adaugă cei doi părinți. 

Ședința foto se înscrie și în contextul faptului că la 22 ianuarie, primul băiețel al Shakirei va împlini doi ani.

Nu în zadar familia a dezvăluit: „Acum doi ani, ne-a venit ideea să celebrăm ziua de naștere a primului nostru copil într-un mod deosebit. Ne-am dorit să-i ajutăm și pe alți părinți și copii afectați de sărăcie să-și îmbunătățească modul de viață. Există milioane de copii în toată lumea, care mor zilnic din cauza unor motive ce pot fi prevenite. Suntem uimiți de rezultatele acestei campanii caritabile. Ne-am dori ca și după nașterea celui de-al doilea fiu al nostru, mii de copii să primească ajutorul de care au nevoie.”

Amintim că Shakira a anunțat despre cea de-a doua sarcină a sa în toamna anului 2014, pentru ca mai târziu să spună că așteaptă încă un băiețel.

Într-un interviu recent, vedeta a mărturisit că își dorește o familie mare: „Îmi doresc 8 sau 9 copii de la Gerard. Vom avea propria echipă de fotbal”, a declarat interpreta.

Foto: UNICEF, Captură video

Distribuie articolul: