În acest an, se recomandă revenirea la natură și tradiții. Cofetarii propun torturi în formă de copaci, iar designerii - rochii de zână.

lucy-martin-bustle-wedding-dress-3Anul acesta se poartă un stil mai relaxat, mai boem, de inspirație folclorică, după cum au declarat specialiștii de la Târgul Național al Nunților din Regatul Unit. Stilul romantic și broderiile delicate vor fi mereu la modă, spune un designer din Chelsea.

„Visul unei nopți de vară este o temă aleasă de multe mirese. Basmele rămân sursa de inspirație, dar într-o abordare mai modernă, sofisticată. Nu chiar ca prințesele din filmele Disney, mai degrabă zâne ale pădurii, pe care muritorii de rând nu le pot vedea”, a povestit Poppy Dover.

MBC10-1

Cum ar arăta tortul de nuntă al unei astfel de zâne? De ce nu ca un trunchi de copac, împodobit cu flori comestibile, desigur.

f221bcfc4e7db1a67a31c8e815be42b3

 “Cred că principala tendință pentru 2017 este reântoarcerea la natură. Așa că ne-am gândit la o temă a pădurii, pentru că oamenii vor să evadeze din viața cotidiană, agitată, mai ales în ziua nunții”, sugerează Cristina Pin, maestru cofetar italian.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: fabelle-london.com, Pinterest

Distribuie articolul: