I-am admirat în seriale românești, au dansat împreună pentru cauze nobile, le-am apreciat relația și ne-am bucurat atunci când au decis să se căsătorească – e timpul pentru un nou pas al cuplului îndrăgostit de peste Prut! După o bună perioadă în care au lispsit de pe micul ecran, se pare că Radu Vâlcan și Adela Popescu au semnat recent cu Antena 1 și vor prezenta împreună o nouă emisiune. Iată despre ce este vorba! 

adela si raduDacă până anul trecut amândoi lucrau la Pro TV, Adela Popescu și Radu Vâlcan se pare că au semnat recent un contract cu postul de televiziune Antena 1, după o bună perioadă de timp în care au lipsit de pe micile ecrane, scrie ADPM.

Mai mult, se pare că cei doi se pregătesc să revină în forță, urmând să prezinte, împreună, o emisiune nou-nouță. După cum anunță presa românească, Radu Vâlcan și Adela Popescu vor fi gazdele emisiunii „Insula Iubirii”, un reality-show în care concurenții, cu potențial de a ajunge cupluri, vor petrece trei săptămâni, rupți de civilizație, pe o insulă din Thailanda.

Radu mai are experiențe în televiziune. În cariera sa a debutat ca model, apoi a fost prezentator de ştiri la Prima TV, ca mai spoi să fie prezentator şi actor la Acasă şi mai apoi la Pro TV. Radu Vâlcan nu a fost singura opţiune a postului, pentru că a fost ofertat şi Liviu Vârciu. Numai că acesta, spre deosebire de Vâlcan, are frică de avion.

Şi cum Radu Vâlcan a tot fost pe diverse insule în vacanţă, are experienţă. Şi nu va fi singur, căci Adela Popescu, iubita lui cu care se va căsători anul acesta, îl va însoţi şi îi va da şi o mână de ajutor.

Foto: rol.ro

Distribuie articolul: