Săptămâna trecută, Nata Albot a revenit acasă pentru a participa la mai multe evenimente, iar în fruntea acestora a fost „Balul Brazilor”.

Fostul producător „JurnalTV” a scris pe blogul său 7 lucruri care au maracat-o să scrie despre Chișinău „doar de bine”, cum menționează aceasta.

Chiar dacă a început cu o notă negativă și a subliniat că în Republica Moldova oamenii uită de formulele de politețe și consideră că doar formula de salutare, „Bună Ziua”, satisface toate necesitățile unui om în materie de amabilitate, Nata Albot a continuat cu o listă de lucruri care au surprins-o plăcut.

Pe lângă Expoziția Brazilor de Crăciun, care timp de 4 zile a fost vizitată de 1000 de persoane, aceasta a menționat și încheierea proiecțiilor filmului Culorile: „O spun cu mâna pe inimă: Sunt mândră de nașa mea și o iubesc din tot sufletul și pentru acest film care a mai răsturnat niște bolovani din  capul oamenilor. Și m-am bucurat să văd chiar și în ultima de proiecții o sală plină de oameni care  s-au schimbat la față după ce au văzut filmul.”

Nata Albot a mai menționat și deschiderea patinoarului din centrul orașului:„ În centrul Chișinăului a fost inaugurat un patinuar. Uimitor. Cu acordul primăriei.Asta deja este mi-nu-nat! ”.

Nata Albot va mai fi în țară până pe data de 20 decembrie.

Distribuie articolul: