Chiar dacă în ultimul timp au fost date uitării, rochiile împletite, deseori, sunt piesele vestimentare care ne scapă din unele situaţii. Pentru timpul de afară de acum, o rochie din lână poate fi purtată în locul puloverului prea scurt, ori în locul unei rochii dintr-o stofă mai puţin călduroasă. Acest tip de rochie este una universală, deoarece o poţi purta la birou, la o întâlnire romantică, la o plimbare în oraş. Mai ales, că una şi aceeaşi rochie o poţi diversifica cu diferite accesorii pentru a obţine diferite stiluri pentru diverse situaţii ale zilei.

Spre exemplu: o rochie de tip cilindru o poţi purta sub o geacă cu nişte botine pentru a ieşi cu prietenele în oraş, la aceeaşi rochie prinde o centură mai groasă la talie şi încalţă cizmele pe toc gros şi poţi pleca la serviciu.

În funcție de silueta ta, alege o rochie care ți se potrivește. Există modele de tip „sac”, de tip „baby-doll”, modele pe talie. Nu rămân fără atenţie nici ornamentele rochiei. În evidenţă sunt figurile geometrice, dar, mai binevenite sunt paetele, mărgelele etc.

Dacă rochia este simplă şi fără accesorii, atunci ai şansa să-ţi îmbunătăţeşti ţinuta. Poartă rochia împletită cu acele guleraşe cu perle, care au invadat magazinele, ori cu lănţişoare şi brăţări masive, cu centuri etc. Apropo, aceste rochii sunt purtate şi de asupra unor perechi de leggings sau blugi.

Distribuie articolul: