Soția lui Garik Harlamov a dezvăluit care este secretul siluetei sale silfide. Adevărul este că nu i se dă ușor acest lucru.

Fiecare femeie a încercat să țină măcar o dată dietă, unele pentru a slăbi, iar cele cu un metabolism super activ pentru a adăuga kilograme. Dacă cele din urmă au „norocul” de a consuma câte alimente doresc fără a se îngrășa, atunci primele ajung să apeleze la metode drastice pentru a se menține în formă.

Kristina Asmus a recunoscut că menținerea unei siluete suple nu i se dă ușor, iar pentru aceasta este nevoită să respecte un regim alimentar strict.

„Îmi place să mănânc, dar rar îmi permit acest lucru. Sunt predispusă spre îngrășare și mă înfometez mereu. Mă simt confortabil numai atunci când cântăresc 45-46 de kilograme”, a dezvăluit femeia pe rețelele de socializare. Totuși, unii internauți s-au declarat îngrijorați pentru ea și au rugat-o să mănânce mai mult deoarece, după părerea lor, cântărește prea puțin.

Trebuie să menționăm că niciun nutriționist nu recomandă dieta de „înfometare”, deoarece este periculoasă pentru organism. Multă mișcare, multă apă și un regim alimentar echilibrat este cheia succesului spre un corp de milioane.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Cura de slăbire și detoxifiere cu hrișcă! Plan alimentar pentru 7 zile