Dana Rogoz a reprezentat întotdeauna imaginea femeii stilate, elegante, decente și originale, iar odată cu primirea minunatei vești că în doar câteva luni de zile aceasta va deveni mămică pentru prima oară, vedeta a devenit regina incontestabila a celor mai glamour și inspirate ținute pentru aparițiile publice.

Cu toate că a intrat în ultimul trimestru de sarcină, Dana Rogoz nu a renunțat la ținutele sale de fashionistă veritabilă. Vedeta postează constant pe blogul său personal outfiturile pe care le adoptă atunci când iese la plimbare.

danarogoz.one.ro

danarogoz.one

O rochiță mulată, în care se vede foarte bine burtica. În toate outfiturile pentru afară Dana este nevoita sa imbrace cât mai gros, așa că a decis să se laude cu burtica de la 34 de săptămâni.

danarogoz.one.ro

Un look în stil urban

danarogoz.one.ro

Dana Rogoz într-o ținută boho-chic. Prezentatoarei îi place foarte mult să poarte outfituri boho chic și este o adeptă a combinațiilor îndrăznețe. 

danarogoz.one.ro

danarogoz.one.ro

La o plimbare pe Calea Victoriei, Dana a optat pentru o ținută care îi ascunde sarcina cu succes. Vedeta s-a jucat cu texturile și a alăturat un pulover alb tricotat unei perechi de leggings, peste care a purtat un palton gri.

danarogoz.one.ro

Ținuta aleasă de această dată de Dana a fost una cu influențe asiatice. Vedeta a purtat un trench negru din sifon,  cu motive asiatice pe care l-a combinat cu o cămață albă simplă, cu guler cazacesc și o pereche de jeanși negri.

danarogoz.one.ro

Dana Rogoz are un stil vestimentar impecabil, dar accesibil, ceea ce o transforma în fashionista preferată a multor femei. Vedeta care urmeaza sa nască în această lună este, de asemenea, deținătoarea unuia dintre cele mai de succes bloguri de fashion din România, fiind numit in 2013 „cel mai bun blog al anului” la Premiile Radar de Media.

Distribuie articolul: