Am descusut-o despre detaliile de înainte de nuntă, am admirat deja fotografii frumoase de la fericitul eveniment și i-am văzut copilașul din burtică zâmbind. Părea că de acum înainte, așteptăm doar ca Lilu să aducă pe lume un bebeluș sănătos și voinic. Prezentatoarea ne-a mai oferit o surpriză, mai curând prietenii ei, postând recent pe un site de socializare imagini video inedite de la nunta Liliei Ojovan și a lui Călin Roșca.
Unul din prietenii cuplului de jurnaliști Lilu și Călin Roșca a postat recent pe Facebook un video care prezintă imagini cu primul dans al mirilor, de la nunta celor doi. Din imagini se vede că Lilu și Călin s-au pregătit minuțios pentru acest moment, realizând un colaj muzical romantic și săltăreț, cu momente de umor și multe săruturi.

Cei doi au început cu un vals tradițional pe care l-au abandonat pentru ritmuri mai incitante, unde mirii imitau cântatul la chitară cu niște mături sau dăruirea unui inel cu un cerc pentru fitness. Lilu nu a ezitat să salte și chiar să sară pe alocuri, fără vreo frică pentru burtica deja vizibilă. Mireasa a fost și mai noncomformistă, ridicându-și poalele și sfidând regula dansului clasic, cu pași numărați de acasă și figuri repetate rigid.

Nunta Liliei Ojovan și a lui Călin Roșca s-a ținut la un local din codri pe data de 18 mai a.c. Lilu așteaptă un bebeluș care se va naște, după spusele părinților, în luna august.