După ce și-a ținut fanii în suspans cu o nouă ședință foto, Natalie Toma a prezentat un video în care blonda apare extrem de senzuală. Imaginile video și sesiunea foto create în colaborare cu Veaceslav Sîrbu sunt create în exclusivitate pentru lansarea în viitorul apropiat al noului site al artistei. „Acum o lună am plasat mai multe imagini foto create alături de fotograful Veaceslav Sîrbu. Odată cu lansarea site-ului, ce va avea loc în viitorul apropiat, vom aduce mai multe noutăți. Imaginile video create pentru pagina mea oficială, vor fi prezente și în videoclipul ce va fi lansat în octombrie concomitent cu prezentarea unei piese noi”, a declarat Natalie Toma pentru UNIMEDIA.

Se pare că finalul de vară este unul foarte încărcat pentru artistă. În prezent, interpreta a început repetițiile pentru concertul său, care va avea loc în luna decembrie, cu ocazia aniversării a 10 ani de activitate profesională. Tot cu această ocazie, cântăreaţa îşi va celebra ziua de naştere, când va împlini vârsta de 25 de ani.

Evenimentul va avea loc la Palatul Național și vor putea fi audiate mai multe piese din repertoriul artistei, dar și mai multe cover-uri. Alături de Natalie Toma, în scenă vor fi prezenți cei din Alex Calancea Band, Orchestra Simfonică, dar și Orchestra „Lăutarii” alături de maestrul Nicolae Botgros.

Sursa: UNIMEDIA 

Distribuie articolul: