Nu își poate ascunde emoțiile și este cea mai fericită mamă de când o are în familia sa pe Dashiel Edan. Este vorba despre cea de-a doua fetiță a Millei Jovovich și a lui Paul Anderson care astăzi împlinește o săptămână. E mult sau puțin, aici nu ne putem da cu părerea, dar pentru imaginile cu micuța Dash, postate pe Instagram, avem multe cuvinte duioase.

La data de 1 aprilie 2015 Milla Jovovich a devenit mamă de fetiță pentru a doua oară. Micuței i s-a dat un nume superb – Dashiel Eden, și doar la câteva ore după ce văzuse lumina zile, fanii mamei sale au asaltat-o cu o mulțime de cuvinte frumoase, de îndată ce a postat prima fotografie cu ea.

Foto: Arhivă personală/Instagram

Foto: Arhivă personală/Instagram

S-ar părea că în primele zile după naștere, mamele sunt foarte încărcate și pline de noi senzați, dar vedeta peliculei „The Fifth Element” găsește timp pentru a împărtăși cu fanii săi, câteva fotografii cu minunata Dash.

Foto: Arhivă personală/Instagram

Foto: Arhivă personală/Instagram

Astfel, Milla Jovovich a postat câteva imagini cu micuța Dashiel care dormea liniștită alături de un animal de companie (Potato), iar în altă fotografie, celebra mamă ține cu grijă piciorul fiicei sale.

Nu a rezistat și a postat și o fotografie cu ambele sale fiice, în care Ever, cea mai mare fetiță a Millei și a lui Paul stă alături de surioara sa Dash și pare foarte emoționată.

Foto: Arhivă personală/Instagram

Foto: Arhivă personală/Instagram

Parcă mai ieri Milla abia născuse, dar astăzi Dashiel Edan a împlinit deja o săptămână. Așteptăm de la familia Jovovich-Anderson și alte fotografii minunate, pentru că știm că exact așa vor fi.