Luna septembrie este una mai mult decât frumoasă pentru Olia Stepanenco și alesul inimii sale. La mijlocul lunii, stilista a spus cel mai sigur „Da” din viața sa, iar zilele trecute a jucat și nunta. Pentru ce destinație au optat mirii, dar și ce rochie a purtat mireasa, vedeți mai jos.

Vezi și: Stilista Olia Stepanenco a îmbrăcat ieri rochia de mireasă! Nu a optat pentru o ținută clasică

Dacă pentru cununia civilă, Olia a ales o ținută elegantă, care să se asorteze perfect cu hainele mirelui, atunci pentru petrecere, ambii au decis să poarte o vestimentație lejeră. Au avut și de ce! Stilista și soțul său și-au dorit să petreacă cea mai importantă zi din viața lor pe malul mării. Zis și făcut: cu bagajele pregătite, cei doi au trecut frontiera și au organizat o nuntă ca-n povești în Odesa, așa cum anume cu acest oraș au o legătură aparte.

Ieri proaspăta mireasă a făcut publice și câteva filmulețe surprinse în perioada pregătirilor. Împreună au admirat răsăritul și au trăit la intensitate maximă fiecare clipă. Rochia Oliei Stepanenco a atras toate privirile. Asta pentru că nici acum nu a îmbrăcat o ținută clasică, ci una în care să se simtă confortabil și care să îi scoată în evidență cele mai frumoase calități.

Petrecerea pe care au dat-o Olia și soțul său, Alexandru a fost una într-un cadru restrâns, cu un decor original și cele mai dragi persoane alături. Iată mai multe imagini de la eveniment:

Foto: Instagram.com