La sfârșitul lunii septembrie și-a jucat nunta, în Grecia, iar de curând a revenit acasă. Cu un bagaj de impresii și cu multe amintiri frumoase, Inesa Voscoboinic a făcut primele declarații despre marele eveniment din viața sa. Vedeți mai jos imagini de la nunta de poveste.

Invitată la emisiunea „Prima oră” de la Prime TV, proaspăta soție a dezvăluit mai multe detalii despre nunta exotică de care a avut parte:

„Am realizat că trăiesc un vis abia atunci când am ieșit pe plajă, iar ceremonia a început. Eram plină de emoții și am plâns puțin. Am fost o mireasă foarte relaxată. Până să înceapă nunta, am stat și m-am bronzat pe plajă. Mi-am dorit să fiu foarte simplă la ceremonia de înscrie. Coafura a fost una minimalistă. În momentul în care am ieșit și mi-am văzut oaspeții zâmbind, unii plângând, am văzut viitorul soț în fața mea, a fost foarte, foarte emoționant. Chiar nu m-am așteptat”, a spus Inesa Voscoboinic.

22140947_1517129251667161_8492103931156045377_n

Citește și: Inesa Voscoboinic și-a jucat nunta. Iată pentru ce ținute a optat prezentatoarea (Foto)

Chiar și așa, cu ceva timp înaintea nunții, mireasa a fost gata să renunțe la ideea de a face petrecerea departe de casă.

„Am optat pentru un hotel care să nu aibă nimic prin apropiere, ca să nu deranjăm cu sunetul. În Grecia nu se practică petreceri până dimineață. La un moment dat eram gata și eu să renunț la ideea asta, pentru că mi-am dat seama că în Moldova nu prea se practică nunțile peste hotare. Au apărut multe probleme și i-am zis soțului că poate facem ca toată lumea aici. Însă noi așa am visat, atunci când am plecat în prima vacanță în Grecia, că anume acolo vrem să ne unim destinele. Îi datorez lui totul, pentru că el a găsit hotelul, el a s-a ocupat de aproape toate detaliile.”

„Atmosfera de acolo a fost de nedescris. Am adunat 70 de persoane, din diferite colțuri. Au venit prieteni de la care nu ne așteptam. Oamenii erau fericiți, pentru că nu se ivește foarte des ocazia de a te întâlni la mare cu toți prietenii”, a adăugat jurnalista.

capture-20171006-110558

Odihniți și plini de forțe, Inesa și soțul său încă nu se grăbesc să plece în luna de miere:

„Luna de miere va fi mai târziu. Am zis să mai treacă timp, pentru că ne-am odihnit foarte bine acum. După Revelion cred că se va întâmpla și acest lucru. Vreau să plecăm într-o țară exotică.”

Vedeți mai jos și filmulețul emoționant în care apar mirii, dar și alte imagini spectaculoase din ziua nunții:

O NUNTĂ ca în poveşti! <3 <3 <3
Frumoasa prezentatoare TV, Inesa Voscoboinic cu imagini spectaculoase de la nunta de lux pe care a avut-o recent pe o plajă exotică doar la Prima Oră!

Posted by Prima ora on 4 Octombrie 2017

Foto: captură video