E punctuală, uneori pedantă și adoră lumea televiziunii. Deși a cochetat și cu producția de film sau producerea de haine, Ilinca Avram spune că a învățat de la părinții ei să fie perfecționistă în tot ce face. Cât despre „a fi sexy”, există un secret pe care abia acum l-a scos la vedere.

E topită după televiziune, cinematografie, rochii și DORfest. Interviu cu cea mai punctuală și matinală prezentatoare TVR Moldova – Ilinca Avram

„Mi-a luat mult timp să învăț să-mi iubesc corpul. Mulți, fără a se gândi ce e în sufletul și gândurile mele, țineau să precizeze cu fiecare ocazie cât de slabă sunt și nu neapărat foloseau cele mai alese cuvinte sau replici. Abia la 19 ani am început să port fuste și rochii. Comentariile legate de kilogramele mele nu mă mai afectează, dar asta am învățat să o fac cu greu.

În viziunea mea o femeie sexy este cea care gândește, care știe să-și expună părerea argumentat, care este sinceră în stările și trăirile ei și care, în primul rând, se iubește și se respectă pe sine”, a scris Ilinca într-o postare dedicată topului celor mai sexy femei din Moldova, unde a intrat și ea la voting.

Într-un interviu recent acordat Revistei noastre, Ilinca spunea despre ceea ce apreciază, dar și nu acceptă la o persoană:

„Responsabilitate și punctualitate, probabil sunt fixată pe asta, dar pe mine mă ajută foarte mult. Iar încă unul ar fi să fii tot timpul curios, cu atât mai mult te dezvolți! Cel mai tare ce nu îmi place când oamenii nu update-ază situațiilor, timpului… Trebuie să anunți dacă s-a întâmplat ceva, ori noi mai avem prostul obicei să dispărem. Dacă mă întrebi de mă consider vedetă – NU, nu mă consider vedetă. Însă un lucru știu, sunt super fericită așa cum sunt.”

Designerul Ilinca Avram vorbește despre bărbați! „Am refuzat două cereri în căsătorie”