Prestația spectaculoasă din data de 2 septembrie, la „Vecherny Urgant”, trupa Carla’s Dreams a fost propusă de către jurnalistul Anatol Durbală să ne reprezinte țara la Eurovision Song Contest.

Nu sunt fan Carla’s Dreams! Cu toate acestea, privind această secvență, m-am gândit așa: ce-ar fi să trimitem băieții aceștia la Eurovizionul 2017 din partea Republicii Moldova fără niciun concurs? Oricum la preselecțiile astea e un tărăboi și un joc de rânză moldovenească de nu mai găsește sărmanul talent dreptatea și, în al doilea rând, dacă falnicii noștri guvernanți trântesc milioane de lei pe paradă, scenă, interpreți, garduri, poliție si gaze lacrimogene pentru a sărbători ceva ce lipsește cu desăvârșire, hai măcar noi, cei din domeniul culturii, să economisim banii pentru concurs și sa consideram evidentă popularitatea Carla’s Dreams, deci fără necesitatea de a fi probată. Să nu facem măcar noi chef pe timp de ciumă! Ce ziceți?
Carla’s Dreams – Eurovision 2017

Mesajul lui Anatol Durbală a prins viralitate pe Facebook, astfel, în comentarii, internauții au sprijinit cu entuziasm propunerea jurnalistului.

În același timp, solistul trupei, Sergiu a declarat în unul din interviurile sale pentru presa rusă, că ar putea participa la Eurovision, doar în cazul în care juriul ar însemna doar votul publicului.

Citește și  Carla’s Dreams a avut o evoluție grandioasă la „Vecherny Urgant”! Ne mândrim (Video)

 

Distribuie articolul: