După ce a participat la mai multe concursuri, Sasha Bognibov a revenit pentru a doua oară la „Românii au talent”. Și dacă în sezonul cinci, excentricul profesor de limba engleză din Chișinău, a primit doar apăsări de buton, de această dată, lucrurile au stat altfel.

„Dacă ai un vis, pe cer arde steaua ta și trebuie să o urmărești indiferent de orice. Mereu se vor găsi cei care vor minți că ești nimic, dar să nu crezi”, anume cu acest mesaj a venit Sasha în ediția de vineri seara a concursului de peste Prut.

capture-20170402-132640

Așa-zisul „fenomen” al muzicii autohtone a interpretat o compoziție proprie – o piesă despre pace și dreptate. Cu toate că a venit pregătit de a primi răspunsuri negative din partea juraților, se pare că astrele au fost de partea lui.

„Apreciez faptul că ți-ai compus acest cântec. Bravo ție”, a spus Andra la final.

„Atunci când ai apărut, s-a umplut scena, deși tu ești singur pe o scenă mare. E o apariție peste care nu aș putea să trec cu vederea”, a adăugat Andi.

„Prefer oamenii care încearcă, oamenii care năzuiesc, care au și alte meserii, mai departe va decide publicul. Dar pentru ce am văzut astăzi, eu îți acord un Da”, a menționat Florin Călinescu.

capture-20170402-135555

Totuși, din partea Andrei, profesorul din Chișinău a primit un Nu, însă acest lucru nu l-a împedicat să meargă în etapa următoare, așa cum ceilalți jurați i-au acordat câte un răspuns pozitiv.

Ascultați mai jos piesa compusă de către Sasha Bognibov și vedeți prestația scenică cu care a impresionat membrii juriului:

Foto: Captură video