Ștefan Bănică Jr este un tată mândru, fiul său îi calcă pe urme. Recent artistul a lansat un nou videoclip în care cântă despre fiorii unei iubiri din adolescență. 

Melodia se numește „Până la cer”, iar Radu-Ștefan, fiul în vârstă de 17 ani al artistului s-a descurta de minune în rolul principal. Aceasta este și  prima oară când tatăl și fiul apar împreună într-o producție muzicală. După cum a declarat artistul, Radu joacă rolul lui Ștefan în adolescență, iar povestea de dragoste din videoclip este chiar una trăită de tatăl lui la vremea primei iubiri.

„Povestea cântecului „Până la cer” e inspirată dintr-o întâmplare reală, pe care am trăit-o în adolescență, iar actorul care mă joacă pe mine în videoclip, la vârsta de atunci, nu este altul decât fiul meu, Radu-Ștefan, de care sunt mândru, pentru că s-a descurcat excelent. E emoționant pentru noi și mă bucur că am filmat acest clip împreună. Radu-Ștefan apare în videoclip alături de o colegă de-a lui, de la clasa de actorie, Ioana Panainte, o fată foarte talentată. Sper să vă placă piesa și videoclipul”, a declarat Ștefan Bănică.

Distribuie articolul: