Invitatul nostru „surpriză”, Igor Sîrbu, și-a găsit Cenușăreasa, i-a potrivit pantoful, a invitat-o la dans și a făcut „ravagii” la Petrecerea noastră în Pijamale. Interpretul ne-a fermecat și cu o nouă piesă a trupei Akord, „Paraiso”, pe ritmurile căreia „candidatele la titlul de Cenușăreasă” au dansat spectaculos. Avem mai jos dovada video.

În cadrul Petrecerii noastre în Pijamale, l-am avut în calitate de invitat-surpriză pe Igor Sîrbu. Interpretul a intrat în sală cu un pantof în mână, marca Irka Shoes și a invitat toate participantele noastre la concurs. Candidate au fost suficiente, dar Igor a ales doar una, având în vedere că avea doar o pereche de pantofi, pentru care a căutat „piciorul perfect”. Norocoasa care s-a ales cu o pereche de pantofi excepționali, a fost Natalia Darii, directorul centrului de relaxare și frumusețe, Coliseum Organic SPA.

Iată și video-ul din cadrul Petrecerii:

Toate participantele au dansat pe ritumurile piesei „Paraiso”, un nou single de la Akord, despre care interpretul ne-a dat și câteva detalii: „Este una din cele patru piese, pe care intenționăm să le lansăm în perioade diferite. Este o piesă pentru această perioadă de primăvară-vară. Pentru „Paraiso”, trupa Akord a ales o nouă stilistică. Pentru realizarea acesteia am colaborat cu Smiley și Ha-ha-ha Production; mai exact Max Chisaru a făcut scheletul, noi am venit cu ideea, atât melodia cât și textul erau pregătite la Chișinău, și acolo le-am mixat, masterizat și aranjat. Mie și colegului meu ne place piesa, și lui Iurie la fel. Vedem că publicul deja are niște feedback-uri foarte interante. Videoclipul va apărea mai aproape de vară.”

Partenerii generali ai evenimentului:

lo12

Partenerii Petrecerii în Pijamale au fost:

782

logo_pernamea1