Interpretul Igor Sîrbu s-a arătat nemulțumit de mărimea taxei pentru drumuri, impozit obligatoriu în cadrul testării auto, dar și de calitatea proastă a drumurilor din Moldova. Într-un mesaj pe contul său pe Facebook, Igor s-a declarat șocat și se întreabă cine știe care e soluția. În postarea sa, membrul formației Akord s-a declarat șocat de cât de mare este taxa pe care trebuie să o achite pentru drumurile de proastă calitate din Moldova. “S-ar putea să tac, dar nu am s-o fac… am un șoc psihologic – național! Astăzi mi-am făcut revizia tehnică a mașinii, am ajuns la momentul culminant: taxa pentru drum… 1500 de lei! Am rămas portret pe loc! Pentru ce? Pentru care drumuri, dacă ele nu sunt. Care taxe de 1500 de lei, cine le face?”, se întreabă indignat artistul.

După o plimbare cu mașina făcută recent pe drumul către Vama Ungheni, Igor Sârbu declară astăzi că nu putem progresa în felul ăsta. Mergând astăzi cu mașina pentru a efectua testarea tehnică obligatorie, Sârbu a concluzionat că avem o problemă mare de tot, întrebând: “Cine știe soluția?”.

Menționăm că Igor Sîrbu deține o mașină marca Lexus IS 250, achiziționată acum aproximativ un an, fiind o mașină la mâna a doua.

Vedeți și: Igor Sîrbu – interviu despre femei  
Akord în concert la Moscova  
Duet dintre Anastasia Lazariuc și Akord 

Distribuie articolul: