După ce a câștigat cel de-al șaptelea sezon al concursului muzical „Vocea României” Ana Munteanu a primit o mulțime de laude și premii „de acasă”

Și președintele țării, Igor Dodon a ținut să o felicite tânăra talentată. Acesta i-a oferit Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova.

„Am avut o întîlnire cu Ana Munteanu, cîștigătoarea celui de-al șaptelea sezon al show-ului „Vocea României. Pentru succesul remarcabil obținut în cadrul acestei competiții a celor mai originale voci și stiluri interpretative, pentru promovarea imaginii Republicii Moldova în lume, în semn de apreciere a talentului și a efortului depus în perfecționarea acestuia, i-am oferit Anei Munteanu Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova. Totodată, am asigurat-o de sprijinul meu personal și al Instituției Prezidențiale oricând are nevoie.

Menționez că Republica Moldova este o țară bogată în talente, care trebuie susținute și promovate.
Este obiectivul pe care mi l-am propus și pe care îl urmez cu fidelitate”, a scris președintele pe pagina sa de facebook.

Amintim că Ana Munteanu este unica moldoveancă de până acum, care a reușit să aducă trofeul „Vocea României” în Republica Moldova, dar și cea mai tânără câștigătoare. Ana are 16 ani.

Sursa foto: Facebook.com

Distribuie articolul: