Multă veselie, vin şi umor – toate acestea se regăsesc în cel mai recent videoclip, „Sărbătoarea-i mare” , al interpretului de muzică populară Igor Cuciuc, material video ce a fost lansat luni seara în prezenţa colegilor de breaslă, presei, dar şi a familiei sale. Sărbătoarea-i mare”, care iniţial se numea „Polobocu-i mare”, este o continuare a videoclipului precedent „Moldoveni veniţi acasă” . Potrivit scenariului, interpretul intors acasă îşi adună consătenii la clubul din sat unde le oferă un spectacol. Dar asta nu este tot. În videoclipul al cărui regizor este Victor Ciobanu, apar şi câţiva actori amatori care redau într-un mod veridic actualitatea satului moldovenesc.

Filmările s-au desfăşurat pe parcursul a două zile cu ajutorul localnicilor din satul Ohrincea, raionul Criuleni. Toate cele aproximativ 300 de persoane care apar în videoclip au fost răsplătite cu un concert pe bune, oferit de Igor Cuciuc, dar şi cu o masă festivă.

La prezentarea videoclipului a fost prezentă si mama interpretului, întoarsă din italia după 7 ani. Vadit emoţionată şi cu lacrimi în ochi ea ţinut să menţioneze căt de fericită şi mândră este de fiul său.

Vă invităm să urmăriți videoclipul mai jos:

Distribuie articolul: