Interpretul de muzică populară Igor Cuciuc sărbătorește, astăzi, împlinirea a 31 de ani, însă s-a pregătit pentru această ocazie încă acum câteva zile, când și-a ales singur cocoșul care urma să fie sacrificat pentru bucatele pregătite în cinstea aniversării. Mai mult decât atât: primii oameni care l-au felicitat pe interpret cu ocazia zilei sale de naștere au fost chiar eroii principali ai unei nunți la care Igor Cuciuc a fost invitat.

Pentru că sezonul nunților este în toi, ieri seară, cântărețul de muzică populară a fost invitat la o nuntă și a acceptat invitația, necătând la faptul că avea să-și întâmpine ziua de naștere în compania nuntașilor. Mireasa și mirele i-au dăruit interpretului un buchet de gladiole roz, pe care Igor Cuciuc le-a primit cu plăcere.

„A mai trecut un an din viața mea. Peste câteva minute, voi împlini frumoasa vârstă de 31 de ani. Mulțumesc mamei mele – Viorica Cuciuc, pentru că mi-a dat viață pe acest pământ, familiei – pentru susținere și dragoste în tot ce fac și prietenilor adevărați!!!”, mărturisea interpretul aseară, distribuind și o fotografie de la evenimentul la care a cântat. Pentru ajunul zilei sale de naștere, cântărețul a ales să poarte o ținută tradițională.

Astăzi, de ziua lui, Igor Cuciuc a fost invitatul emisiunii „Deșteptarea de Week-End”, acolo unde i s-a cântat „Mulți ani trăiască” în emisie directă.

 „Vom sărbători trei zile și trei nopți, pentru că diseară cine reușește și mă felicită pe mine, acela intră și în ospeție și are dreptul să intre nu doar o zi, ci trei. Luni și marți n-am cântări, așa că pot să fiu felicitat trei zile la rând, așa cum se făcea înainte la nunți. (…) E cel mai frumos lucru să te bucuri de căldură din partea familiei, pentru că cea mai mare putere și cel mai mare sprijin este familia, care îmi este alături. La 31 de ani, mă simt un om foarte împlinit. Îi mulțumesc mamei mele că mi-a dat viață și mi-a dăruit acest glas. Mulțumesc tatălui și familiei care mă susține la bine și la greu”, a declarat artistul celor 99 de cumetri, în cadrul Deșteptării de dimineață. La emisiune, Igor Cuciuc purtat o altă cămașă tradițională, de sărbătoare, brodată cu flori. 

Îi urăm sănătate multă și să se bucure în continuare de viața frumoasă pe care o are!

Foto: Arhiva personală, captură video, colaj PentruEa.md