Igor Cuciuc se pregătește intens de 1 iunie – Ziua Internațională a Copiilor. Anticipând această ocazie, cântărețul și-a luat familia și s-a întreptat spre o destinație de vis – orașul Paris. Despre ce surpriză i-a făcut micuței Andreea, dar și despre cum a început călătoria familiei Cuciuc, vedeți în continuare.

Acum trei zile, Igor Cuciuc mărturisea fanilor săi virtuali: ”Dragi prieteni și admiratori ai cântecului popular… De pe 21 Mai, voi fi în Orașul Îndrăgostiților, Paris. Mă voi afla acolo timp de 4 zile: până pe 25 Mai. Sunt invitat să cânt la o cumetrie de moldoveni cu 99 de cumetri !!! Pe cine este în Paris, îl invit pe 22 sau 23 să facem poze la Turnul Eiffel.”

Zis și făcut. La 21 mai, familia Cuciuc a ajuns cu bine la Paris. Chiar dacă orașul i-a întâlnit cu timp ploios, prima impresie nu s-a lăsat așteptată.

”Am îndeplinit visul soției, azi, la Paris”, scria interpretul, acum două zile, chiar din inima capitalei franceze.

Cea mai mare descoperire a călătoriei a fost, totuși, vizita la Disneyland: ”Surpriza mare, pentru fiica noastră Andreea, în ajun de 1 Iunie – Ziua Copiilor: a vizitat Disneyand-ul din Paris și și-a văzut în realitate eroii preferați din desene animate. Pe tot parcursul acestei excursii, Andreea vibra de bucurie”, mărturisește Igor.

Micuța Andreea a rămas foarte entuziasmată de ceea ce vede la Disneyland-ul francez.

De altfel, nici tinerilor părinți nu le venea să creadă că frumusețea pe care o văd este reală.

Din spusele interpretului, călătoria familiei Cuciuc la Paris se va încheia duminică, pe 25 mai.

Foto: Arhiva Personală

Distribuie articolul: