Facebook-ul a devenit nu doar o metodă foarte bună de promovare, ci și un tărâm de certuri și acuzații. După ce o publicație de la noi l-a criticat pe Igor Cuciuc și pe familia sa că nu ar ști limba română, deoarece au scris cu greșeli pe conturile lor din rețelele de socializare, comentariile s-au ținut lanț. Mai mult, unii jurnaliști s-au plâns că Igor îi amenință prin mesaje personale că le va rupe urechile. Iată ce spune artistul la acest subiect.

familia Cuciuc„Da, am greșit poate! Sunt artist, sunt mereu pe drumuri cu concerte și petreceri private și îmi mai scapă anumite greșeli gramaticale atunci când comunic admiratorilor mei de pe Facebook. Sunt și eu om și am dreptul să greșesc. Și accept să mi se scrie personal, să mi se spună dacă are cineva să-mi zică ceva, dar nu să mă ponegrească în știri”, a declarat Igor, contactat de Revista PentruEA.md.

Interpretul mai spune că cineva vrea să-și facă publicitate pe seama lui, pentru că învidioți în țara asta sunt foarte mulți. „Eu n-am nevoie se știri urâte despre mine și familia mea, vreau să fiu arătat lumii în mod frumos, prin ceea ce fac. N-am zis de nimeni un cuvânt de rău și respect lumea care știe cum să se poarte, chiar și pe rețelele de socializare. Eu un lucru știu: Un artist adevarat știe a cânta fain orice și în orice condiții, iar aceștia sunt numărați pe degete. Cred că lumea pur și simplu este invidioasă pe succesul meu. Nimeni nu mă întreabă la ce lucrez! Pregătesc o piesă frumoasă, cu tot cu videoclip, în care va apărea toată familia mea. Este despre ei, iar clipul apare în două săptămâni”, a mai completat Cuciuc.

discutie cu amenintari

Amintim că toată gâlceava a pornit de la o știre prin care Igor și familia sa au fost criticați pentru greșelile gramaticale efectuate în postările de pe Facebook. Artistul s-a indignat pe o jurnalistă care a distribuit respectiva știre și i-a scris în privat. Ana Mardare a considerat de cuviință să facă publică discuția dintre ea și Cuciuc. Ulterior și alți reprezentanți ai presei au menționat că artistul i-ar fi amenințat și le-ar fi cerut să nu mai scrie nimic despre el și familia sa.

Distribuie articolul: