A trecut o bună perioadă de timp în care n-am mai auzit vreo noutate muzicală marca Igor Cuciuc. La sfârșit de Cireașar, cântărețul a pezentat, în sfârșit, teaserul pentru noul său videoclip pentru piesa „Zeamă de găină”. Ce rol joacă interpretul în videoclip, vedeți în teaser.

Pentru Igor Cuciuc, o nevastă e gospodină în toată firea numai dacă se pricele la pregătit zeamă moldovenească de găină, ca la mama acasă.

Deși în realitate este căsătorit cu Diana Cuciuc, în noul videoclip pe care l-a filmat și îl pregătește de lansare, Igor Cuciuc joacă rolul unui burlac pe care mama îl întreabă neîncetat despre când se însoară. „Mamă, și mâine m-aș însura, dar să-mi găsesc o nevastă care-i gospodină, să-mi facă zeamă de găină”, spune solistul de muzică populară, în introducerea videoclipului.

Finalul scenariului este unul optimist. „Am nevastă cum vreau eu, face tot pe placul meu, pricepută la gătit, dar și la iubit. Să trăiești, nevastă, ești gospodină. Asta-i zeamă de găină”, mai spune Igor Cuciuc, pe final de videoclip.

cats

Noua piesă din repertoriul artistului conține versurile Doinei Arsene și muzica compozitorului Timofei Tregubenco.

Videoclipul filmat la Agropensiunea Butuceni va fi lansat în câteva zile. Până atunci, admirați-i teaserul:

Foto: captură YouTube

Distribuie articolul: