Unul dintre cei mai buni chitarişti din Republica Moldova, Igor Buzurniuc, adoră bucatele gătite de soţia sa. Recent chiar a postat o poză a unui cheesecake pregătit de aceasta, afirmând că este cel mai gustos tort mâncat vreodată. Instrumentistul este bine cunoscut pentru faptul că e foarte selectiv la mâncare – apreciază bucatele delicioase. “Îmi place mâncarea gustoasă şi bine preparată. Sunt un gurmand adevărat. Cei care mă cunosc ştiu că sunt foarte selectiv în privinţa mâncării. Am un mare noroc că soţia mea se pricepe de minune la gătit, adesea prepară bucate mai gustoase decât găseşti în restaurante. Bucatele mele preferate sunt pastele şi cheesecake-ul creat de Olia”, a declarat Igor Buzurniuc.

Chitaristul Igor Buzurniuc este născut la Soroca într-o familie de muzicieni. Tatăl acestuia a fost unul dintre instrumentiştii de bază în Orchestra Lăutarii, condusă de Nicolae Botgros.

În 2008 absolveşte Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Chişinău – clasa vioară. La 16 ani devine membru al formaţiei Milenium. În 2003, Igor Buzurniuc începe colaborarea cu Dan Balan, lucrând la una din piesele de pe albumul Disc-o-Zone. În scurt timp, devine chitarist în formaţia Zdob şi Zdub. În 2006, ocupă locul 6 la Eurovision Song Contest. În prezent, instrumentistul face parte din trupa FurioSnails.

Distribuie articolul: