Simona Bacaliuc este o tânără din Chișinău care a decis să dea o nouă viață creațiilor din jeans și să spună întregii lumi că acestea pot fi chiar foarte deosebite. Tânăra ne aduce câteva idei esențiale despre cum să le porți în 2018 așa ca să atragi mereu atenția.

Creatoarea de haine Simona Bacaliuc: „Vreau să reinventez denimul și să îl aduc în creații foarte feminine” (Foto)

Despre creațiile sale: rochii, rucsacuri sau bluze din denim, accesorizate sau pictate manual, Simona ne-a povestit într-un interviu detaliat. Iată câteva idei care o reprezintă:

„Încerc să reinventez denimul clasic, să îl fac mult mai feminin și rafinat. Vreau ca denimul să nu te ducă imediat cu gândul la o pereche de blugi, dar să te surprindă printr-o rochie ultra-feminină și cochetă. Îmi doresc să dezvolt vânzările online, după care doresc să deschid un magazin la noi și în România, iar mai apoi îmi doresc să cuceresc Europa și America, să fac acolo prezentări și să deschid cât mai multe magazine. Cred în stilul pe care-l abordez și în gustul meu, dar și mai mult cred în mine și că sunt capabilă să învăț orice lecție îmi va fi oferită, sunt mereu gata să învăț ceva nou și să experimentez.”

Am rugat-o pe Simona să le dea femeilor câteva idei mai deosebite pentru a purta denimul în 2018.

„Denimul poate fi purtat acum în foarte multe combinații, dar că să te aventurezi să îl combini sofisticat, trebuie să te străduiești un pic:

Combinația clasică: cămașa albă oversize și blugi, rămâne mereu un outfit perfect.
Poartă dublu denim: cămașa + pantaloni sau fustă, deja este permis acest lucru, ba chiar este în vogă. Important este că să păstrezi tonurile apropiate la blugi și cămașa.                          Poartă dublu denim cu încălțăminte metalică – sunt cele mai potrivite pentru această ținută
Rochia din blugi este noua favorită a designerilor și a fashionistelor. Poți să o porți cu sandale sau cu ghete, în dependența de stilul care vrei să-l abordezi.
În 2018 neapărat purtăm denim alb!
Combinăm denimul cu dantelă vară, iar iarna cu o stofă slipitoare, metalică, blăniță sau catifea.

Vezi AICI interviul complet cu creatoare Adeline Denim