Nunta este de departe cel mai important eveniment din viața de familie, cel care să ne umple viața cu picături de fericire, clipe frumoase alături de cei dragi și multă voie bună. Pentru a avea parte de o petrecere reușită fiecare detaliu contează, totul trebuie pus la punct cu multă dăruire și pricepere. Atmosfera și elementele de decor de cele mai multe ori fac deliciul ochilor. Am apelat la specialiști cu experiență ca să ne recomande câteva tipuri de decor, perfecte pentru nunțile din 2018.

Cei de la Compania „SPECIAL FOR YOU” ne-au prezentat la solicitare câteva tipuri de decor, numai bune pentru evenimente diverse și pe gustul fiecăruia. Liudmila Belostecinic, coordonatoarea echipei și autoarea majorității conceptelor de decor pe care le-au realizat la „Special for You” vine și cu recomandări.

Un altfel de decor – fără celebrele arcuri pline cu flori, ieșit din tipare și din limitele imaginației… Parisul inspiră dragoste, acolo visăm să ajungem cu persoana iubită – de ce nu am aduce Prisul la cel mai frumos eveniment din viața noastră?

„Decor clasic – Clasicismul rămâne mereu la modă. Utilizarea lumânărilor, a mătăsurilor și elementelor bicolore își are farmecul său. Ceea ce pare simplitate, în ansamblu va descrie perfect atmosfera unui bal venețian.

Decor albastru – se spune că bleu e o culoare rece – ei bine vin să vă contrazic și să vă demonstrez că poate încălzi multe suflete. Mai mult chiar, e o culoare senină, așa cum ne dorim să fie fiecare relație de familie, e o culoare plină de  sens și armonie, iar florile în nuanțe calde o completează perfect.

Decor realizat manualeste o muncă mult mai mare, însă rezultatul căreia se merită. Se poate ușor vedea culoarea preferată, florile care le îndrăgește fiecare, dar și stilul care-l descrie evenimentul.

Decor tematic – poveste de iarnă – Dacă vreți ca cei prezenți la petrecere să fie parte din fericirea voastră, atunci rămâne doar să-i introduceți în lumea voastră cu ajutorul decorului. Anotimpul poate fi cea mai bună inspirație – pozele vor spune multe chiar și peste ani.

Decor floral – Florile rămân a fi cele care pot transmite o mulțime de mesaje prin simbolistica lor, de la culori până la arome. Pentru evenimentele importante din viața unui cuplu florile sunt cele care aduc gingășia, puritatea și frumusețea feminină.

Decor în care finețea ia amploare – sunt tipurile de culori și concepte care se potrivesc perfect la aniversările cu cifre rotunde, la petreceri mici, cu lume aleasă și foarte apropiată.”

„Decorul perfect e zâmbetul și brațele deschise – detaliile noi le potrivim exact după suflet și după plăcere”, ne-a menționat Liudmila Belostecinic, moderatoare de evenimente și fondatoarea agenției „SPECIAL FOR YOU”.