Stilul este cel care ne definește cel mai bine personalitatea, judecată după haine. Se îmbracă stilat moldovencele și cât de mult pun acestea accentul pe culoare? Răspunsul la acestea, dar și la alte întrebări, l-am aflat de la Angela Baranețchi, directoarea magazinului-salon de modă „Cosânzeana”

„Moldovencele se îmbracă practic – dacă este o haină pentru o ceremonie, atunci trebuie neapărat să poată fi transformată și în una casual. Foarte puține vor căuta o ținută care să o îmrace doar la o petrecere sau doar prin casă, iar pe mine mă bucură acest lucru”, a declarat Angela Baranețchi în cadrul emisiunii „Alb & Negru”, prezentată de Elena Robu.

Cosânzeana

La capitolul propuneri sau sugestii, directoarea de la „Cosânzeana” ne-a spus că nu trebuie să tindem să fim specialiști cu toții: „Pentru asta suntem noi, eu chiar îmi cer voie să aranjez haina pe o doamnă, uneori nu vând haina până nu o ajustez și nu-i permit unei doamne să iasă din salon până nu sunt sigură că haina aleasă îi stă foarte bine”, a mai adăugat Baranețchi.

Și totuși, ce nu le ajunge moldovencelor atunci când merg la cumpărături, când vor să-și aleagă o haină? Angela Baranețchi are un răspuns foarte clar la această întrebare: „Mai mult curaj, deoarece fiacare dintre noi are careva complexe, își vede cumva corpul, cu deficiențe sau atuuri. Dacă vrem să arătăm perfect, găsim cusururi. Mai mult curaj vreau să văd la doamnele noastre. Mă bucur că ele aleg tot mai multe culori vii, aprinse, pastelate, jucăușe, printuri florale și nuanțe pozitive”.

Cosânzeana

Întrebată ce sfaturi concrete le-ar oferi doamnelor și domnișoarelor, atunci când vor să aleagă o âinută, antreprenoarea le recomandă: „Să cumpere o rochie sau un costum e mai ușor, dacă alegem doar o pereche de pantaloni sau o cămașă, recomand totuși o asortare din start. Un complet, care sigur se va asorta, pentru care nu vei fi niciodată în dilemă este soluția perfectă. Asta îți ușurează foarte mult alegerea rapidă pe care trebuie să o faci dimineața, fără riscul de a nu se potrivi o piesă cu alta”, mai spune Angela Baranețchi.

Distribuie articolul: