S-a decis cum ne vom prezenta țara străinilor, pentru a-i atrage în Moldova. Agenția Turismului a Republicii Moldova a prezentat astăzi, 7 februarie, spotul turistic pentru promovarea Republicii Moldova în cadrul unei conferințe de presă. Pe lângă acest spot, au fost create și alte materiale promoționale în acest scop, notează UNIMEDIA.

Directorul General al Agenției Turismului, Nicolae Platon a prezentat astază spotul video și materialele promoționale care vor prezenta potențialilor turiști străni țara noastră. Clipul urmează să fie difuzat pe rețele internaționale – Euronews, Discovery și CNN, în scopul promovării turismului în Republica Moldova.

Autorii filmulețului precizează că pentru realizarea acestuia s-a cheltuit 148 de mii de lei, bani oferiți de către o organizație de atragere a investițiilor și promovarea exporturilor. Spotul de 7 minute urmeaza să fie finalizat în câteva luni și va fi difuzat la Euronews. Autoritățile vor plăti 25 de mii de euro pentru 84 de difuzări timp de 21 de săptămâni.

Sursa: UNIMEDIA

Distribuie articolul: